Exclusief voor abonnees

Staf De Lie (85): “Journalist ben je voor het leven”

Frans Crols

Voormalig journalist Staf De Lie (85) kent Antwerpen en zijn haven tot de laatste vierkante millimeter. Hij is boos over de fusie tussen de havens van Antwerpen en Zeebrugge. De Noordzeehaven is oké voor containerschepen, maar die kunnen vandaag evenzeer aanmeren bij de stad aan de stroom. Op naar Berendrecht voor woorden voor een gesprek. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Frans Crols (°1942) is econoom en een monument in de Vlaamse journalistiek. Na omzwervingen in het onderwijs en in Congo was hij als econoom eerst journalist bij Gazet van Antwerpen en later bij Trends, waar hij het tot hoofdredacteur en directeur schopte.

Delen