Jager Leonard Houben. Foto VTM Nieuws.

Jager Leonard Houben. Foto VTM Nieuws.

Uncategorized

Verhaal Open Vld-burgemeester wordt in twijfel getrokken: jager beweert lichaam Jürgen Conings gevonden te hebben

/

Op sociale media worden heel wat vraagtekens geplaatst bij het feit dat net een burgemeester Jürgen Conings zou hebben gevonden. Zeker nu een jager beweert Conings te hebben gevonden, wordt getwijfeld aan de geloofwaardigheid van het verhaal van de burgemeester.

Meer dan een maand lang werd met man en macht gezocht naar Jürgen Conings. Vanmiddag raakte bekend dat de voortvluchtige militair dood aangetroffen werd in het bos waar wekenlang naar hem gezocht werd. Niet door het leger, maar door burgemeester Johan Tollenaere (Open Vld).

Meteen ontstond op sociale media heel wat verontwaardiging over het feit dat de politie en het leger er de voorbije weken niet in slaagden Conings te vinden, maar burgemeester Tollenaere hem wel vond tijdens een fietstocht. De vragen worden versterkt door het verhaal van een jager, die nu beweert de man te zijn die Jürgen Conings vanmorgen al vond.

Omstreeks 9u30 rook de man een lijkgeur, maar hij dacht oorspronkelijk dat het om een dood dier ging. Toen hij verder op onderzoek ging, stootte hij op het lichaam van Jürgen Conings. “Ik zag meteen dat het Jürgen Conings was”, vertelt hij aan VTM Nieuws. Op de vraag wat er allemaal bij het lichaam lag, kon de man concrete antwoorden geven van voorwerpen waarvan het parket later bevestigde dat ze inderdaad bij het lichaam werden aangetroffen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




17 gedachten over “Verhaal Open Vld-burgemeester wordt in twijfel getrokken: jager beweert lichaam Jürgen Conings gevonden te hebben”

  1. Zelfmoord en dan ruzie over wie hem gevonden heeft????????
    Wat een bende leugenaars van open Vld .
    Afgerichte honden vinden hem niet maar een burgermeester die punten wil sprokkelen op een fiets in onherbergzaam gebied wel????
    Dit was een executie van jewelste om hun falen te verbergen .
    In een land waar bedrog en leugens goede aarde vinden verschiet ik van niets meer.

  2. met zo’n neus kan hij als wijn meester gaan werken bij zijn vriend azijn verbouwen in de streek,de dag dat hij burgemeester af is gezien de peilingen voor de vld in Vlaanderen

  3. Heel vreemd alles bij elkaar.
    In een gebied waar nog steeds gezocht wordt mag je wel fietsen of mountainbike? En inderdaad geen enkele speurhond kon hem vinden?
    Waren het zeehonden?
    Het hele verhaal klopt van geen kant. Ik denk dat er een behoorlijk vies spelletje wordt gespeeld.

  4. Allemaal wel héél erg verdacht!
    1. Er zou net NIET zijn gezocht in het ‘uiterst moeilijk’ te betreden stukje, dat blijkbaar nét buiten de perimeter van alle speurders en helpers zou hebben gelegen… Je hoeft geen intellectueel te zijn om te kunnen vermoeden dat dáár juist gezocht had moeten worden….
    2. En dan nu plots ook het ‘laatste’ wapen van Jurgen Conings ineens gevonden.
    3. En dan nog maar te zwijgen over de wel héél erg toevallige vondst van, jawel, de burgemeester, terwijl de juist daarvoor geïnterviewde man er blijkbaar dagdagelijks met zijn honden langs wandelde….

    Klinkt allemaal als een scenario voor een heel amateuristisch in elkaar gestoken en slechte B-film.
    Ik ben géén complot theorie aanhanger in zijn algemeenheid, maar dit…..????

  5. amai, in het nieuws van VTM zit hij te liegen dat hij zwart ziet … hij doet zo wollig dat het gewoon ongeloofwaardig is, wat bezielt zo iemand om goedkoop te scoren op de miserie van iemand anders?

  6. die burgemeester aanklagen voor schuldig verzuim , hij zegde dat het niet aan een burger toekwam om Conings te vinden maar aan de politie , zij hele verhaal klopt van geen kanten.

  7. Volgens de jager heeft het 3 uur geduurd en toen vond de burgemeester hem toevallig “ook”. Is het iemand anders ook opgevallen dat de media heeeeel snel ter plaatse was? Ook de Duitse en Nederlandse. Zijn die in de tussentijd geseind of hebben die ook zo’n goede neus als de burgemeester dat ze het nieuws van ver kunnen rieken?

  8. @Guy. Mag ik eraan toevoegen dat regering en justitie (bewust) van Jurgen het beeld gecreëerd hebben van een terrorist in de media. Concrete bewijzen werden nooit getoond. Dus in de ogen van Vivaldi schuldig door associatie met een dissidente politieke overtuiging. Men suggereert dat hij tot de tanden bewapend was. Waarom was dat nodig, nu, luidens de minister van justitie , blijkt dat hij zelfmoord heeft gepleegd? Ware de man een lid van de OVLD geweest kregen we vast en zeker een genuanceerder verhaal: eentje met een happy end.

Plaats een reactie

Delen