WHO wil dat mensen mondmasker blijven dragen. Foto Photones.ws.

BRUSSEL, BELGIUM - AUGUST 12 : Mondmaskers verplicht in Brussels Gewest pictured on August 12, 2020 in Brussel, Belgium, 12/08/2020 ( Photo by Joel Hoylaerts / Photonews

Uncategorized

WHO (en Marc Van Ranst) willen dat ook gevaccineerden mondmaskers blijven dragen

/

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO wil dat mensen een mondmasker blijven dragen, ook mensen die volledig gevaccineerd zijn. “Mensen mogen zich niet veilig voelen alleen omdat ze twee dosissen vaccin hebben gekregen”, klinkt het, en ze verwijzen daarbij naar de zogenaamde deltavariant die besmettelijker zou zijn. Ook viroloog Marc Van Ranst waarschuwt voor die deltavariant en deelt de richtlijnen van de WHO.

Ondanks het alsmaar dalend aantal besmettingen en dalend aantal ziekenhuisopnames zijn de zogenaamde experten weinig optimistisch over de nabije toekomst. De reden daarvoor is de nieuwe deltavariant die de kop opsteekt, een variant van het coronavirus die besmettelijker en dodelijker zou zijn.

Marc Van Ranst waarschuwde al via sociale media voor die deltavariant, de wereldgezondheidsorganisatie WHO doet dat nu ook. Ze roepen daarom iedereen op om zich aan de coronamaatregelen te houden, ook wie al volledig gevaccineerd is.

“Mensen mogen zich niet veilig voelen alleen omdat ze twee dosissen vaccin hebben gekregen. Ze moeten nog steeds zichzelf beschermen”, aldus Mariangela Simao van de WHO. “Vaccins alleen zullen transmissie van het virus in de samenleving niet stoppen. Daarom moeten mensen mondmaskers blijven dragen, handhygiëne blijven toepassen en fysieke afstand houden.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “WHO (en Marc Van Ranst) willen dat ook gevaccineerden mondmaskers blijven dragen”

  1. MVR en WHO hebben blijkbaar de studies die het dragen van muilbanden als schadelijk bestempelen, zonder te lezen in de vuilbak gekieperd. Als we deze heren volgen blijven we hier aan gekluisterd tot in de eeuwigheid.

  2. Wie gelooft deze leugenaars nog? Giftige experimentele vaccins die dus geen k****n helpen om zogenaamd uw vrijheid terug te krijgen, je ziet wel, niks van dat alles. Gewoon alles zen natuurlijke gang laten gaan, sterven moet je ooit toch hoor.

Plaats een reactie

Delen