Exclusief voor abonnees

Een Vlaams-nationale meerderheid in 2024 mag niet onbenut blijven

Jurgen Ceder

Indien N-VA en Vlaams Belang na de verkiezingen van 2024 samen een meerderheid behalen, verhindert eigenlijk niets dat ze de Vlaamse onafhankelijkheid uitroepen. Het is volstrekte onzin dat staten hun onafhankelijkheid dienen te verwerven binnen de grondwet van de staat waarvan ze afscheiden. Maar conditio sine qua non is wel dat het autonomiestreven brede steun ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen