Theo Francken en Egbert Lachaert. Foto Photonews.

Theo Francken en Egbert Lachaert. Foto Photonews.

Uncategorized

Francken in de clinch met Lachaert: “Ik redde inderdaad christenen, paarsgroen redt IS-terroristen”

/

Het zit er bovenarms op tussen Theo Francken en Egbert Lachaert. Nadat de Open Vld-voorzitter reageerde op een sneer van Francken richting Open Vld met een verwijzing naar de Kucam-affaire, bijt Francken nu van zich af “Paarsgroen redt IS-terroristen. En apetrots dat ze zijn.

Nadat er een einde kwam een de hongerstaking en de hongerstakende illegalen hulp beloofd werd in een neutrale zone, trokken ook honderden andere illegalen naar daar in de hoop alsnog verblijfsdocumenten te krijgen. “Aanschuiven voor papieren aan de Melsenstraat voor het Open Vld hoofdkwartier. Oh ironie”, zo tweette Francken daarover.

De tweet van Francken werd opgepikt door Twitter-bekendheid ‘Pensioenspook’, die zich afvroeg of ze ‘daar dan ook visums verkopen’, verwijzend naar de Kucam-affaire. Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert reageerde met een sneer richting Francken en diens migratiebeleid, waarbij het redden van christenen één van de speerpunten was. “Enkel voor Christenen he. Van Theo mag je geen anderen redden”, aldus Lachaert.

Een reactie van Francken bleef niet uit. Hij geeft aan nog steeds achter zijn beleid van het redden van christenen te staan. “Ik redde inderdaad onder andere christenen”, stelt Francken, waarna hij nog sneerde richting de huidige regering. “Paarsgroen redt de IS-terroristen. En apetrots dat ze zijn.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




9 gedachten over “Francken in de clinch met Lachaert: “Ik redde inderdaad christenen, paarsgroen redt IS-terroristen””

  1. Hoe lang gaat men Liegaert nog verder de put voor Open Vld laten delven….
    Men zou bijna gaan denken dat hij hoopt op een absolute meerderheid voor de V-partijen straks :+)

  2. De zich Liberaal wanenden van het PoCo-partijtje dat zich nog “open”(sic) acht, ondanks de desastreuse peiling uitslag excelleren in het locale kampioenschap “Eigen Ruiten Ingooien”. Wat een bodemloze afgrond scheidt deze anti-Free Speech partij der PoCo’s Somerske en Q van de echte Liberalen , stijl Bouchez ?

  3. lachebekje haalt liever terroristen naar hier en laat ze hier betijen zoals die die in Molenbeek is opgepakt,maar quickie-stickie zal die terrorist niets in de weg leggen,die is immers geen fan van het VB.We moeten bij verkiezingen al deze artikelen opnieuw oprakelen zodat de Vlaamse burgers dit niet vergeten en de vivaldioten naar de verdoemenis sturen

  4. Doe voort zoals je bezig bent Theo, als er bij genoeg kiezers het licht begint te schijnen kunnen dingen beginnen veranderen. Sukkelaars moeten en zullen we helpen binnen het kader van de wet. Geen voortrekken van chantageplegers. Laffe politici die hun eigen nest bevuilen hopelijk niet meer herverkozen.

  5. Tesamen met de CD&V en de Groentjes plus de SPa. Ze kunnen dan onmiddellijk een bruin kartel oprichten. ( oranje plus blauw plus groen wordt gegarandeerd bruin ).

Plaats een reactie

Delen