Exclusief voor abonnees

Hysterie en hypocrisie over Hongarije

Jurgen Ceder

De Centraal-Europese landen, die laat zijn opgenomen in de EU, hebben een voordeel op hun West-Europese collega’s. Ze hebben de resultaten gezien van de ideologische evoluties die wij hebben ondergaan en kunnen zich op voorhand afvragen of ze hetzelfde willen meemaken. Op gebied van migratie is dat reeds een tijd duidelijk. Landen als Hongarije, Polen, ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen