Afghaanse betogers in Brussel. Foto Twitter.

Afghaanse betogers in Brussel. Foto Twitter.

Uncategorized

Afghanen betogen in Brussel: “Stop met het importeren van buitenlandse conflicten”

/

Er vindt momenteel een betoging plaats van enkele honderden Afghanen in Brussel. Op videobeelden is te zien hoe ze met Afghaanse vlaggen roepend door de straten van het centrum van Brussel lopen en er het verkeer stil leggen. Vlaams Belang deelde de beelden en spreekt haar afkeur uit. “Afghanen komen massaal op straat in Brussel. Stop met het importeren van buitenlandse conflicten.”

“Ons land bevindt zich nu in een kritieke situatie. Al onze gedachten zijn nu bij hen. We willen gebruik maken van deze gelegenheid om onze stem te laten horen en de aandacht te trekken van de internationale instellingen, in het bijzonder de Europese Unie”, klinkt het bij de Afghaanse betogers, die naar het Schumanplein trokken waar vele Europese instellingen gesitueerd zijn.

De manifestatie zou aangevraagd en toegelaten zijn, zo stelt een woordvoerder van de politie. Op videobeelden die gedeeld worden op sociale media lijkt de betoging toch eerder chaotisch te verlopen. Daarop is te zien hoe enkele honderden Afghanen al lopend, roepend en vlaggen zwaaiend door de straten van het Brusselse centrum trekken en het verkeer lamleggen.

Vlaams Belang deelde zo’n filmpje, zij zijn niet te spreken over de Afghaanse betoging. “Afghanen komen massaal op straat in Brussel. Stop met het importeren van buitenlandse conflicten!”, klinkt het. “Multicul = multiconflict”, voegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken daar nog aan toe.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




20 gedachten over “Afghanen betogen in Brussel: “Stop met het importeren van buitenlandse conflicten””

  1. Mag de eu de nest van de Amerikanen weer oplossen? Weet je wat stuur anders deze amok makers trug naar Afghanistan laat ze zelf voor hun land vechten i.p.v. ons (op de rand van) veilig landje opstelten te zetten!

  2. Het is makkelijk de held uit te hangen als je jezelf op veilige grond hebt geïnstalleerd! Gezien hoeveel mannen er in dat vrachtvliegtuig zaten en hoeveel vrouwen en kinderen. Gelezen hoeveel mannen als vluchteling naar Oostenrijk zijn gevlucht en hoeveel vrouwen? Gezien hoe gemakkelijk de Afghaanse mannen de Taliban hebben omarmd? Wie liet er wel zijn stem horen? Inderdaad de vrouwen want zijn zijn steeds het slachtoffer van hun heroïsche laffe mannen!! De Afghaanse man zal er niet slechter van worden wel de Afghaanse vrouw die gereduceerd wordt tot slaapkamerslavin en kweekkonijn dank zij het Islamisme die onze linkse broeders toch zo verdedigen(niet omwille van de godsdienst wel omwille van de stemmen uiteraard, hypocrisie op zijn best).Zelfs de heldhaftige feministen laten hun Afghaanse zusters in de steek! Het is toch oh zo makkelijk luid te toeteren als je zelf geen haartje op je kop riskeert!

  3. Dat is dus het bewijs dat die betogers dringend terug naar ginder moeten. Dan kunnen ze daar is echt vechten voor hun vrijheid. Bijkomend pluspunt is dat de vliegers naar ginder niet leeg moeten vertrekken. Een win-win situatie dus🤔😜.

  4. Zoals men kan opmaken uit de beelden gaat het hier vooral om jonge mannen die zich in ons land zijn komen verstoppen voor de problemen in eigen land en nu staan te roepen in Brussel omdat wij iets zouden doen wat ze zelf niet willen da’s straf waar halen ze het lef vandaan om zich hier zo te roeren dat ze dan terug naar huis gaan en hun land zelf mee verdedigen de lafaards

  5. De Afghaanse mannen die geëvacueerd worden zijn meestal zij die voor de Westerse militairen en ambasades gewerkt hebben en dus nu riskeren gevangen genomen te worden of vermoord.Afghaanse vrouwen hebben daarentegen niet te vrezen voor hun leven door de Taliban

  6. Nogmaals een bewijs dat de moslims graag kabaal maken als ze met vele zijn.Maar te laf om zelf hun problemen op te lossen en liever ander godsdiensten beschuldigen voor hun problemen.Nogmaals dat moslims voor geen haar te betrouwen zijn en leven van klagen en zagen over ander godsdiensten .

  7. De EU de nest van de Amerikanen oplossen??? dat zou de eerste keer zijn. Het zijn de Amerikanen die telkens Europa uit de nesten moet halen. De laatste keer was Joegoslavië. Vertel anders gerust eens wanneer de EU de Amerikanen uit de nesten hebben geholpen, dat zou ik graag eens vernemen.

  8. Vergeten dat men in West-europa in de na-oorlogse jaren dergelijke personen collaborateurs noemde, hen dienovereenkomstig de doodstraf toekende en bij niet-uitvoering hiervan levenslang de burgerrechten afnam? En dat er in de Belgische regeringen NOOIT zelfs maar over amnestie mocht gedebateerd worden?
    Geen enkele reden dus om met het morele vingertje te zwaaien, misschien krijgen we van de Taliban zelfs nog een les in beschaafdheid/menselijkheid…

Plaats een reactie

Delen