Binnenland politiek

De communautaire kantjes van de watersnood

Filip Van Laenen

Het Waals Gewest wil dat de verzekeraars de volledige rekening betalen voor de schade door de watersnood, ook al zijn zij dat wettelijk niet verplicht. De reden is eenvoudig: het Waals Gewest zit krap bij kas. Bovendien heeft het verzuimd om, zoals het Vlaams Gewest, een rampenfonds aan te leggen. En vooral: op die manier ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen