Kamerlid Hans Verreyt (VB) hekelt mysterycalls: "Grote stap richting verklikkersmaatschappij"

Vlaams Belang-Kamerlid Hans Verreyt. YouTube

Uncategorized

George W. Bush noemt overleden Powell “groot dienaar van de staat”

Ruben Notteboom

Eerder berichtte PAL NWS dat de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell was overleden aan de gevolgen van Covid-19. Voormalig president George W. Bush reageerde ondertussen ook al op het nieuws.

Hij noemt Powell een “groot dienaar van de staat”. Powell overleed maandag aan complicaties van het coronavirus. Hij werd 84.“Verschillende presidenten hebben vertrouwd op Powells oordeel en ervaring”, schrijft Bush nog. “Hij werd heel gerespecteerd in het land en het buitenland.”

Powell “groot dienaar van de staat” volgens Bush

Powell was zeer bekend. Onder Bush werd hij de eerste afro-Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Hij pleitte ook voor de invasie van Irak, maar noemde dat later een “smet op zijn carrière”. Hij steunde echter ook Obama’s presidentskandidaatschap. Onder Ronald Reagan was hij een veiligheidsadviseur.

De Vietnamveteraan was twee keer gevaccineerd, maar leed aan kanker. De huidige Amerikaanse minister van Defensie, Lloyd Austin, heeft ook eer betuigd aan een “groot man”. Austin werd begin dit jaar de eerste zwarte minister van Defensie. “Ik ben een grote vriend en een mentor verloren”, zei Austin vanuit Tbilissi, hoofdstad van Georgië.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

2 gedachten over “George W. Bush noemt overleden Powell “groot dienaar van de staat””

  1. Als jouw immuunsysteem is kapot gemaakt door de kankerbehandelingen, is een snotvalling voldoende.
    Nogmaals tracht onze leugenpers dit te moeten toeschrijven aan Corona. Walgelijk.

  2. Powell “groot dienaar van de staat” volgens Bush (citaat). Comment: Powell was vooral het slachtoffer van bedrieger, gangster en whiskyverslaafde, George W. Bush. Eerlijke mensen geraken zelden aan de top van de politieke pyramide.

Plaats een reactie

Delen