Illustratieve foto Shutterstock.

Illustratieve foto Shutterstock.

Uncategorized

Politie zoekt “drie lange, donkere, getinte jongens” nadat man onder tram werd geduwd in Den Haag

Ruben Notteboom

De politie in het Nederlandse Den Haag hield gisterenavond een klopjacht op “drie lange, donkere, getinte jongens” nadat ze een man onder de tram hadden geduwd. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Het incident speelde zich af in Ypenburg.

De politie bevestigt het verhaal aan de Nederlandse krant AD. “We zijn ter plaatse en doen op dit moment onderzoek,” zegt een woordvoerder aan het AD. In een melding op Burgernet wordt ook bevestigd dat het op “drie lange, donkere, getinte jongens” gaat. De politie bevestigde dat de melding op Burgernet wel degelijk gaat over het incident in Ypenburg.

Man overleed ter plaatse

Het incident vond plaats rond kwart voor negen ’s avonds op de Anthony Fokkersingel in Den Haag. De aanleiding en exacte omstandigheden van het incident zijn nog steeds onbekend. De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

De bestuurder van de tram is opgevangen door de politie en daarna door vervoersbedrijf HTM. Hij zou in shock zijn door het incident. De politie had na het incident het gebied ook even afgezet. De buurtbewoners kunnen het incident moeilijk verwerken. Op sociale media werd met ontzetting gereageerd en een massa mensen verzamelde zich op de plek van het incident. Er werden deze ochtend ook bloemen neergelegd voor het slachtoffer.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

11 gedachten over “Politie zoekt “drie lange, donkere, getinte jongens” nadat man onder tram werd geduwd in Den Haag”

  1. VRT radio ochtendnieuws 8u. Goed je mag dit bericht brengen, maar niet in het begin van de uitzending, er mag niets over de mogelijke daders vermeld worden en het mag niet meer dan enkele luttele seconden duren. Dan pikken de mensen dit niet op of stellen zij zich geen verdere vragen.

  2. Welk monster moet je zijn om zoiets gruwelijks te doen? Ook in Nederland wordt het hoog tijd om de rekening van migratie op te maken. Deze mensen geven niets om mensenlevens….
    Kijk hoe het momenteel al gesteld is in Europa, als dit niet stopt, gaan we deze verhalen binnen enkele jaren meermaals meemaken. Willen we echt dit onze kinderen en kleinkinderen aandoen?

  3. Gelukkig dat het Systeem ons voorhoudt ; “Diversiteit is een verrijking” wat zelf zouden we het nooit kunnen bedenken hebben, daar zijn we immers niet woke genoeg voor…

Plaats een reactie

Delen