Foto illustratief. Bron: Shutterstock.

Foto illustratief. Bron: Shutterstock.

Uncategorized

Steekpartij in pizzeria in Oostende: al derde deze week

Ruben Notteboom

Oostende werd afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door een steekpartij. Deze keer vond de steekpartij plaats in een pizzeria. Een werknemer kreeg een messteek in zijn been door een kwade klant. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar. De verdachte kon onmiddellijk worden aangehouden. Oostende kreeg al drie steekpartijen te verduren in slechts één week tijd.

Wat de exacte aanleiding was van de steekpartij, wordt nog onderzocht. De klant zou uit ontevredenheid door het lint gegaan zijn. De feiten speelden zich af op woensdagavond in een pizzeria langs de Torhoutsesteenweg. De verdachte had een pizza laten bezorgen, maar was blijkbaar niet tevreden. Hij stapte de zaak binnen en stak een werknemer in zijn been.

Niet tevreden met service, stak daarom werknemer neer

De politie beweert dat de klant niet tevreden was met de service en daarom besloot erop los te steken. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht om verzorgd te worden, maar zijn toestand is stabiel.

De verdachte is een man van 24 jaar. Over zijn mentale toestand, sociale omstandigheden en identiteit is nog niks bekend gemaakt. Het is ook onduidelijk of de jongeman al bekend stond bij de politie.

Al derde steekpartij deze week

Oostende heeft al drie steekpartijen meegemaakt deze week. Zondagochtend stierf een 30-jarige man nadat hij werd neergestoken in de prostitutiebuurt. Dinsdag raakte een 33-jarige man levensgevaarlijk gewond. De dader van die steekpartij is nog niet gevat. Woensdagochtend vond dan het derde steekincident plaats.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

10 gedachten over “Steekpartij in pizzeria in Oostende: al derde deze week”

  1. Oostende is de terminus van Vlaanderen voor marginaliteit geworden. Enkel nog wat ouderen die in hoge dure appartementen in lock down leven als de donker wordt, en de rest van de stad zijn vreemdelingen en marginalen. Deze stad heeft de zee en strand, een cultureel verleden, een haven, een luchthaven…kortom alle troeven om een economisch welvarende stuk van Vlaanderen te zijn, en vele oude Oostendenaars dachten dat met een “nieuw” stadbestuur er wat ging veranderen, maar het is een stadsbestuur geworden die al schoothond was van de vorige uitgaven, met het gekende gevolg.

  2. En in de pers wordt er zedig gezwegen of het iemand van allochtone of autochtone afkomst was. Maar Oostende is een hellegat geworden. En de burgemeester is fier dat het een multiculturele gemeenschap is geworden.

Plaats een reactie

Delen