Tom Vandendriessche: "Instituut voor Gelijkheid van Mannen en Vrouwen ontketent een ideologische heksenjacht"

Tom Vandendriessche (European Parliament)

Binnenland politiek

Tom Vandendriessche (VB): “Van Ranst is incompetent, onprofessioneel en ongeschikt”

Anton Schelfaut

In een interview met weekblad ’t Pallieterke fileert Europees Parlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) het Belgische coronabeleid. Viroloog Marc Van Ranst krijgt daarbij een stevige veeg uit de pan. “Van Ranst is incompetent, onprofessioneel en ongeschikt om zijn rol te vervullen in een crisis als deze”, hekelt Vandendriessche.

Vandendriessche wijst onder meer op het belang van een duidelijke scheidslijn tussen de wetenschappelijke discussie en de politieke gevolgen, “zodat de bevolking altijd neutrale, wetenschappelijke informatie krijgt”. “Wat uniek is aan België is dat virologen aan politiek, beleidsbeïnvloeding en beleidsbeoordeling doen. Dat is totaal onprofessioneel. Dat ontneemt de bevolking een rustpunt van objectieve informatie in een crisis.”

“Als Van Ranst over de ‘natuurlijke selectie’ van Vlaams Belangers begint, dan valt hij compleet uit zijn rol”, illustreert Vandendriessche. “Van Ranst is incompetent, onprofessioneel en ongeschikt om zijn rol te vervullen in een crisis als deze. Als experten van hun rol misbruik maken om hun politieke mening te uiten en daarmee mensen tegen de borst stoten, zoals bijvoorbeeld de mensen in de horeca door te zeggen dat ze maar meer winst moeten maken, dan ben je de samenleving aan het verdelen, en mensen tegen elkaar aan het opzetten.”

Lees het volledige interview met Europees Parlementslid Tom Vandendriessche via onderstaande link. (+)
https://redactie.palnws.be/2021/11/tom-vandendriessche-geef-guy-verhofstadt-zijn-europees-leger-en-we-slaapwandelen-opnieuw-naar-de-loopgraven/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

7 gedachten over “Tom Vandendriessche (VB): “Van Ranst is incompetent, onprofessioneel en ongeschikt””

  1. De nagel op de kop. Eindelijk beginnen de mensen heel dit politieke circus door te hebben. Onmiddellijk deze zelfvernoemde ‘experten’ buitensmijten en mensen met een normaal denkvermogen in de plaats brengen anders geraken we nooit uit deze opgezette nachtmerrie.

  2. Ik verstuurde vandaag volgende mail aan Beke :

    Re : Sciensano – Totale onkunde of bewuste vervalsing
    Beste Minister,
    Wanneer U het laatste “COVID-19 – EPIDEMIOLOGISCH BULLETIN VAN 27 NOVEMBER 2021 – Appendix 6.4 – Aantal personen opgenomen in het ziekenhuis tussen 22/10/2021 en 25/11/2021” leest, zal U vaststellen dat Sciensano alles behalve correct rapporteert.
    Volgens hun cijfers waren er op 22/10/2021 : 1111 personen gehospitaliseerd.
    Tussen 23/10 en 25/11 werden er 7306 personen opgenomen, en 6045 personen ontslagen.
    Dus de stand aan hospitalisaties zou moeten zijn : 2372 opnames en NIET zoals in de appendix wordt vermeld 3462.
    We wisten reeds dat sinds het begin de crisis Sciensano betwijfelbare cijfers publiceerde, maar blijkbaar nog steeds.
    Als de cijfers van Sciensano niet betrouwbaar zijn, hoe kan dan correct beleid worden uitgestippeld?
    Graag uw mening en reactie hierop.

  3. Volledig correcte analyse, maar hetgeen mij het meest voor de borst stootte was dat deze linkse politicus Van Ranst, want zelfs als bijberoep is deze kerel het niet waard zich als zelf verklarend viroloog voor te doen, eerst kwam vertellen dat mondmaskers onnodig waren, toevallig als de regering er geen had, en nu mondmaskers aan kinderen van 6 jaar oplegt. Hoe laag kun je vallen, en hoe laag kan een regering vallen deze komiek op te voeren als “expert viroloog”? Dit is toch lachen met je kiezers. Elk normaal land zou dergelijke charlatans afvoeren, en wij worden er nog dagelijks mee geconfronteerd omdat hij linkse praat verkoopt ipv wetenschap.

Plaats een reactie

Delen