Illustratieve foto Shutterstock.

Illustratieve foto Shutterstock.

Uncategorized

16-jarige betast tot 30 vrouwen, randt 4 vrouwen aan in Alkmaar

Ruben Notteboom

Een 16-jarige uit Alkmaar is door het Nederlandse Openbare Ministerie aangehouden voor vier aanrandingen. Hij zou daarnaast dertig vrouwen hebben betast door hen naar de billen te grijpen of zelfs aan te vallen door te slaan. Vijftien vrouwen hebben aangifte gedaan.

De feiten speelden zich af tussen september 2020 en dit voorjaar. De politie kreeg melding van vijftien vrouwen die zijn aangevallen of betast. Vier vrouwen werden zelfs aangerand. Uit onderzoek bleken zelfs nog meer slachtoffers te zijn. Een tiener op een fiets maakte slachtoffers die aan het wandelen of joggen waren.

Niet alle gevallen met zekerheid gelinkt aan verdachte, dus geseponeerd

Het Openbaar Ministerie heeft een 16-jarige laten aanhouden op verdenking van de feiten. Hij verschijnt binnenkort voor de jeugdrechter. Niet alle gevallen konden met zekerheid aan hem gelinkt worden, waardoor een deel werd geseponeerd en niemand voor deze voorvallen vervolgd zal worden.

De 16-jarige gaf zichzelf aan kort na een uitzending van Opsporing Verzocht in mei. Hij deed dat samen met zijn ouders en een advocaat. Sinds zijn arrestatie zijn er geen nieuwe slachtoffers meer gevallen, maar het Openbaar Ministerie beweert dat ze alert blijven.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

5 gedachten over “16-jarige betast tot 30 vrouwen, randt 4 vrouwen aan in Alkmaar”

  1. Die onnozele hollandse politici blijven daar de miserie maar importeren.’t Is daar nog een stuk erger dan bij ons,alhoewel? Binnenkort is de allerlaatste echte autochtoon daar verdwenen.Rutte en zijn gore bende zullen er niet van wakker liggen.Als je kijkt naar “opsporing verzocht” op dinsdagavond dan zie je een klein beetje van de verrijking die de multicul de gewone hollander brengt.Misschien voeren ze dat programma daardoor binnenkort wel af want de waarheid mag niet gezegd worden.

  2. Het is omdat een kat haar jongen werpt in een hondenhok werpt dat het plots puppies zijn.
    Zie de turken die hier al de zoveelste generatie uitmaken hoe ze massaal de turkse dictator entousiast toejuichen. Hetzelfde met de marokkanen die hun koning in Rabat adoreren.

Plaats een reactie

Delen