Uw Mening: Overheid moet zich verzetten tegen uitspraak hof van beroep over klimaatdoelstellingen

Zuhal Demir. Photonews

Uncategorized

Bijna 400 interventies door Brusselse politie tijdens oudejaarsnacht

Belga Press Agency

De politiediensten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest hebben tijdens oudejaarsnacht 395 interventies uitgevoerd. 129 mensen zijn bestuurlijk aangehouden. Dat meldt de woordvoerder van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene zaterdagochtend.

De meeste interventies vonden plaats in de politiezone Brussel-West (116 interventies), die de gemeentes Sint-Jans-Molenbeek, Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem en Koekelberg beslaat, en in de zone Brussel Hoofdstad Elsene (110 interventies). Ondanks het vuurwerkverbod in de hoofdstad werd toch op verschillende plekken vuurwerk afgestoken.

De Dienst voor Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kreeg 35 oproepen voor brandend stadsmeubilair, voornamelijk brandende vuilbakken, en moest zes keer tussenkomen bij brandende auto’s. De brandweer voerde 72 interventies uit en de ziekenwagen 120 interventies. Openbaarvervoermaatschappij MIVB zag een aantal bussen, trams en bushaltes beschadigd.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

8 gedachten over “Bijna 400 interventies door Brusselse politie tijdens oudejaarsnacht”

  1. Je zal er niets over horen in de MSM, wat maar één ding kan betekenen. De opgepakten zullen wel “daklozen van extreem rechtse signatuur” zijn voor hen. Hun kansenparels zouden zoiets nooit doen, die waren aan het studeren voor hun examens dokter of ingenieur.

  2. Het zijn alvast geen extreem rechtse jongeren want dan stonden ze al met naam, foto, adres en familiestamboom in de MSM. Het niet vermelden van de daders moet vooral dienen om de multiculturele illusie niet te verstoren.

  3. Dit land zit in de fase van palliatieve zorgen en word enkel nog met het infuus in leven gehouden door een bende op het randje af bijna criminele politici.
    Hopelijk word de stekker in 2022 definitief er uitgetrokken maar daarmee zal diegene die aan het bewind komt voor een haast onmogelijke opdracht komen te staan om deze puinhoop op te ruimen.

  4. Wat me ook weer opviel op de Vlaamse Rode Televisie waren de beelden van de door politie opgepakte “jongeren”. Ze filmden alleen hun volledige zonder dat hun hoofd in beeld kwam. Tijdens de Corona betoging was dit net het omgekeerde. Iemand al een idee waarom die gebeurde? 🤔

Plaats een reactie

Delen