Exclusief voor abonnees

Raymond Ibrahim – auteur en expert islamitische geschiedenis: “Alles wordt ten tonele opgevoerd om het maar niet te hoeven hebben over wat zonneklaar is, namelijk islamitische vervolging van christenen”

Sonja Dahlmans

Raymond Ibrahim is een expert in islamitische geschiedenis, meer specifiek de militaire geschiedenis van het Midden-Oosten. Hij is een Amerikaan van Egyptische origine. Ibrahim werd in de VS geboren nadat zijn familie naar daar vluchtte. Als koptische christenen werden ze immers onderdrukt in hun thuisland Egypte. Ibrahim is de auteur van boeken als ‘Crucified Again’ ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Sonja Dahlmans (°1968) is een Nederlandse theologe gespecialiseerd in oosters-orthodox christendom. Ze werkt momenteel een master islamitische theologie af aan de Melbourne School of Theology.

Delen