Van Ranst: "Spotify promoot gezondheidsgevaarlijke antivax content"

Viroloog Marc Van Ranst. Photo News

Uncategorized

Van Ranst: “Spotify promoot gezondheidsgevaarlijke antivax content”

Anton Schelfaut

Volgens viroloog Marc Van Ranst promoot de Zweedse streamingdienst Spotify “gezondheidsgevaarlijke antivax content”. “Gelukkig zijn er alternatieven”, merkt hij fijntjes op.

Van Ranst hekelt de beslissing van Spotify om een aflevering van The Joe Rogan Experience, waarin comedian Joe Rogan de omstreden viroloog Robert Malone interviewt, niet offline te halen. Nochtans hadden honderden artsen en wetenschappers daartoe opgeroepen in een open brief. In de bewuste aflevering zou Malone desinformatie over coronavaccins hebben verspreid.

“Het probleem is dat Spotify niet gezien wordt als sociale media”, reageert Van Ranst bij BNR Nieuwsradio. “Dat ontsnapt dan aan de sociale controle die er op sociale media toch ergens wel is. Het heeft ermee te maken dat je ook niet echt kan klagen bij Spotify, als iets gezondheidsgevaarlijke content bevat. Dat is best wel gevaarlijk.”

(Lees verder onder de tweet.)

“Gezondheidsgevaarlijk fake news”

De Belgische singer-songwriter Jonathan Vandenbroeck, beter bekend als Milow, wijst erop dat “de afgelopen 2 jaar voor heel veel artiesten niet gemakkelijk zijn geweest, vooral door het wegvallen van zo goed als alle live concerten. Maar zonder Spotify was het nog moeilijker geweest.”

“Daarom dat artiesten Spotify mee onder druk kunnen zetten om geen (gezondheidsgevaarlijk) fake news te helpen verspreiden”, meent Van Ranst. “Jullie hebben Spotify nodig, maar Spotify heeft jullie ook broodnodig!”

In navolging van Neil Young besliste ook countryzangeres Joni Mitchell (78) om haar muziek van Spotify te halen. Dat heeft ze vrijdag bekendgemaakt op haar website. Aanleiding hiervoor is de desinformatie die Rogan zou verspreiden over het coronavirus en vaccinatie.

https://redactie.palnws.be/2022/01/joni-mitchell-volgt-neil-young-en-wil-muziek-van-spotify-halen/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

30 gedachten over “Van Ranst: “Spotify promoot gezondheidsgevaarlijke antivax content””

  1. Gelukkig maakt ons laborantje nu reclame voor het uitstekende Spotify.
    Wees nu eerlijk, alles dat deze kwakzalver al heeft verkondigt was onzin, onzin en nog eens onzin, dus al hij zegt dat er alternatieven zijn voor Spotify blijf dan zeker naar Spotify luisteren.
    Vooral tijdens zijn denkbeeldige 5de, 6de, 7de en 8ste covidgolf;-)

  2. Robert Malone is geen “omstreden viroloog” maar een van de grondleggers van de mRNA vaccins waar de halve wereld zich mee laat injecteren. Bovendien, exact WAT heeft hij dan gezegd dat niet correct zou zijn?
    Of is het enkel wat geroep en getier van vax-forceurs nu men in het snuitje begint te krijgen dat alle dwang en chantage tot géén enkele merkbare verbetering in het verloop van de al bij al “milde griep-19” heeft geleid?
    Het spel is uit, Van Ranst. Ge kunt op dieet nu.

  3. Van Zwanst verstaat met zijn garnalenbrein niet dat Spotify enkel inhoudt aanbiedt en niet maakt. Allicht kan je er ook muziek van Marco Borsato op vinden, wat niet betekent dat Spotify molesteren van minderjarige meisjes goedkeurt.

  4. Wanneer wordt Van Ranst gecancelled? Zijn leugens, zijn dictatoriale praat, zijn totaal gebrek aan respect voor mensen met een andere mening zijn ondraaglijk aan geworden. Totaal in de ban van een communistisch staatsmodel, waar je enkel nog mag denken en zeggen wat “de macht” toelaat.

  5. en dit terwijl Dr. Malone toch een klasse hoger speelt dan Mr. Van Ranst. Dr. Malone is niks minder dan één van de uitvinders van de mRNA-vaccin technologie. En hij is al of niet terecht tegen vaccins voor kinderen …

    Maar ja, vaccins voor kinderen betekent weer héél veel geld voor de Pharma sector.

  6. Ach, het ranzig dikzakske komt weer onder zijn steen uit. Er is weer iets dat tegen zijn gedachtengang is en dat moet hij dan weer kunnen uitbalken. Negeer die paljas toch, hij is het meest laagste in zijn soort.

  7. Eindelijk! Van Ranst komt van onder zijn steen gekropen. Er zullen wel zeveraars zijn – zelfs gevaarlijke – onder wetenschappers die niet zoals hij denken, maar alle andersdenkenden a priori veroordelen is ook goedkoop. Kijkt maar hoe die bij ons behandeld worden.

  8. Kan communist van ranst ook eens in debat gaan met Viroloog Malone, de grondlegger van het MRna vaccin? Gemakkelijk hé om beschuldigingen te uiten vanachter uw PC’ke zonder argumenten, lapsus van ranst.

  9. Velen vergeten dat dr Robert Malone aan de wieg stond van de mRNA vaccinatietechnologie, het is dus wel degelijk een expert in zijn vakgebied.
    Ik heb van hem dan ook nog geen anti-vaccinatiepraat gehoord. Zelf is hij ook gevaccineerd.
    Hij wijst wel op de onnodige gevaren van van het vaccineren van doelgroepen die er geen nood aan hebben. De toepassing van mNRA vaccinatie op zo’n grote schaal op mensen is nog nooit eerder gedaan.

    Dr Robert Malone is dan voorstander van de alternatieven die er bestaan in de vorm van vroegtijdige medicatie die er voor zorgt dat men niet in het ziekenhuis belandt.
    Als patiënt moet je nu uitzieken en het is pas als je in het ziekenhuis beland dat je behandeld wordt….

    Van Ranst zet maar op één paard in, en dat is vaccinatie, voor de rest heeft hij oogkleppen aan.

    Tijd op een betalende spotify account aan te gaan.

  10. van ranst promoot als extreem linkse communist het chinese virus, als viroloog zijnde heeft hij in het begin opgeroepen via vtm en brt nieuws dat mondmaskers niet nodig zijn dus heeft hij veel doden op zijn extreem links geweten maar die mensen kunnen daar mee leven. En Hoeyberghs krijgt dan celstraf, wat een idioten hier in dit land.

  11. Mensen kunnen zelf oordelen of informatie klopt of geloofwaardig is . En door het wegdrukken van alle kritische stemmen , schept men juist wantrouwen in de officiële kanalen . Als Van Rampst en een paar overjaarse aandachtzoekende artiesten deze info willen verbieden , maken ze ze juist geloofwaardiger .

  12. Mogen mensen nog zelf bepalen wat fakenieuws is? Mogen mensen nog zelf een mening hebben over de vaccins? De vaccins zouden beschermen tegen ziek worden. Nadien is dit fakenieuws gebleken. Vaccins zouden er voor zorgen dat mensen elkaar niet zouden kunnen besmetten. Fakenieuws! Het CST zou ervoor zorgen dat besmettingen binnen de perken bleven. Fakenieuws! Vaccineren onder de vijftig jaar is nutteloos. Zelfs bij gezonde mensen die ouder zijn. Zo, dat is mijn mening en niemand zal daar wat aan kunnen veranderen. De booster kunnen ze steken waar de zon niet schijnt.

  13. Maak u niet ongerust marcske, het zal niet lang duren of ze zullen op hun knieen komen smeken om terug te mogen komen op spotify. Money rules, zowel boor jou als voor je woke vriendjes

  14. Moet het niet zijn ” Marc Van Ranst verspreidt nu al jaren gezondheidsgevaarlijke vax-propaganda? ”
    Hij moet maar eens uitleggen waarom een enorm aantal artsen en gespecialiseerde wetenschappers zoals Karina Reiss, Sucharit Bhakdi, Walter J. Bayens, Kees van der Pijl, Sam Brokken, Mattias Desmet, Theo Schetters, Maurice Dehond, Paul De Hert, Lieven Annemans en Heiko Schöning bij wijze van voorbeeld gehakt maken van de debiele onwetenschappelijke nonsens die Marc Van Ranst roeptoetert op de hoofdstroom-media en in de regime-pers.

  15. Welke onzin? Dat lockdowns, maskers, en vaccins zo goed als niets gedaan hebben om de verspreiding van een virus onder de bevolking te verhinderen? Dat enkel ziekelijke ouderlingen een beetje voordeel hebben gehad bij het eerste vaccin, maar dat voor 99,8% van de bevolking een vaccin alleen maar nadelen kan hebben? Die onzin?
    Dat de regering na ons 2 jaar met ons voeten te hebben gespeeld, nog geen bed heeft bijgecreëerd in de zorg, maar dat ze gewoon blijft roepen dat het allerhoogste doel in onze samenleving het verhinderen van het overspoelen van de zorg is, en dat voor de rest iedereen mag creperen van de eenzaamheid en de segregatie? Die onzin misschien?
    Nee, mevrouw of juffrouw, ik ken uw soort. Altijd maar verwijten en met de vinger wijzen, maar nooit in debat gaan. Net zoals vandenbroucke, van ranst en hun oppergod fauci. Nooit een debat, nooit tegenspraak, nooit kritiek. Enkel maar ad hominem aanvallen en holle retoriek.

    Ge beseft het waarschijnlijk nog niet, maar uw rijk is uit. De mensen beginnen wakker te worden, de ogen gaan open.

    Volgens u zijn ze in Scandinavië, met Denemarken op kop, compleet gek geworden zeker.

Plaats een reactie

Delen