Binnenland politiek

Brussel gaat inclusief communiceren en genderbewust aan stedenplanning doen

Pieter Van Berkel

De Brusselse regering heeft vorige week een ‘plan voor de inclusie van LGBTQIA+-personen 2022-2025’ goedgekeurd, met daarin 35 transversale acties. Zo zal de Brusselse regering onder meer werk maken van inclusieve, woke communicatie en aandacht hebben voor de ‘genderproblematiek’ in stedelijke planning. Het actieplan kwam er op initiatief van Brussels staatssecretaris voor Gelijke Kansen Nawal ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen