Vraag van de Week: Een cordon sanitaire rond de PVDA?

Raoul Hedebouw. Photonews

Uncategorized

Marc Van Ranst ziet parallel tussen antivaxers en voorliefde voor cryptomunten en Poetin

Redactie PAL

In een tweet beweert viroloog Marc Van Rans een opvallende connectie te zien tussen accounts die zich uitspreken tegen vaccins en een interesse hebben in cryptomunten. Ook zouden dergelijke mensen vaak fan zijn van de Russische president Poetin.

“Interessant: antivax accounts houden zich vaak onledig met cryptomunten en vinden recent Poetin best wel een fidele kerel.”, aldus de viroloog op Twitter. Daarmee lijkt hij aan te willen geven dat mensen die zich verzetten tegen vaccinatie ook bepaalde andere kenmerken vertonen. Zo zouden ze vaak bezig zijn met cryptomunten of zouden ze het wel hebben voor president Poetin.

Kritiek

Vooral het betrekken van de cryptomunten lijkt Van Rans kritiek op te leveren.

Daarnaast zijn er echter ook mensen die het moeilijk hebben met de redenering van Van Ranst. Zo wordt geen enkele onderbouwing gegeven die een correlatie tussen antivaxers enerzijds en cryptomunten of Poetin anderzijds zou bewijzen.

https://twitter.com/ReneWyffels/status/1495734318777384964

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




16 gedachten over “Marc Van Ranst ziet parallel tussen antivaxers en voorliefde voor cryptomunten en Poetin”

  1. Dat ranzig dikzakske is gewoonweg knettergek. Waarschijnlijk zijn de enkele hersencellekes, dat die idioot nog heeft, aangetast door zijn hoogheidswaanzin. Hij is zo een onbenul, niet waard om er woorden heen te smijten.

  2. De overeenkomst zit hem in een gebrek aan vertrouwen. Dus wantrouwen richting de overheid. En we mogen de overheid en dus ook het Covid-beleid niet in twijfel trekken, aldus v Ranst.
    Dat hij met zijn uitspraken juist het tegenovergestelde bereikt ontgaat v Ranst volledig. Zijn grote ego staat hem en ons aardig in de weg.

  3. markske,sorry voor markske van de kampioenen,is de rest van zijn hersencellen vergeten onder de loodzware zon van den afrique,of onder kitir.14 dagen niets en rustig en nu komt hij opnieuw zeveren,heeft hij zijn bavetje rond zijn nek.Poetin zorgt voor zijn Russen,hier zorgt vivaldi voor criminelen en immigranten en ze dragen zelfs nog miljoenen naar hen toe,.Zot zijn doet echt geen pijn.

Plaats een reactie

Delen