Rapper Kodak Black en popidool Justin Bieber. Shutterstock.

Rapper Kodak Black en popidool Justin Bieber. Shutterstock.

Uncategorized

Vier mensen neergeschoten op Super Bowl-feestje Justin Bieber

Van de redactie

Het Super Bowl-feestje van Justin Bieber is behoorlijk uit de hand gelopen. Op het feest in Hollywood raakten vier mensen gewond door een schietpartij, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Onder anderen Drake, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Kendall Jenner en Khloe Kardashian waren op het feestje aanwezig. Volgens de website stonden uitgenodigden Kodak Black, Gunna en Lil Baby rond 03.00 uur op straat toen er een ruzie uitbrak waarop iemand een pistool trok. Er zouden in totaal zo’n tien schoten zijn gelost, waarbij vier mensen werden geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht en verkeren niet meer in levensgevaar. 

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Vier mensen neergeschoten op Super Bowl-feestje Justin Bieber”

  1. Die foto van dat getatoeëerd menselijk wezen links op de foto is kennelijk op Aswoensdag getrokken, te merken aan het assenkruisje op zijn voorhoofd, een overtuigd katholiek, ook te zien aan die enorme gouden medaille van O.L.V., wat getuigt van een even enorme godsvrucht tot haar. Let vooral eens op zijn mimiek die ongetwijfeld en onmiskenbaar blijk geeft van een benijdenswaardig hoge intelligentie ! Over hoeveel academische titels zou deze geniale man dan wel beschikken ?

Plaats een reactie

Delen