Wordt u de valentijnsdate van Conner Rousseau?

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Photo News

Uncategorized

Wordt u de valentijnsdate van Conner Rousseau?

Redactie PAL

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is op zoek naar een date voor valentijn en organiseert via Instagram een wedstrijd. Geïnteresseerden kunnen hun motivatie naar hem mailen, waarna hij tot drie gelukkigen zal uitkiezen.

“Wat ga ik op valentijn doen?”, vraagt Rousseau zichzelf af in de video. “Wel, op valentijn is het altijd hetzelfde. De koppels zijn de gelukkigen. Die gaan een restaurantje doen, een wijntje doen, een ‘kusseke’ doen.”, aldus de voorzitter. Hij is echter single, dus moet daar een oplossing voor gevonden worden. “Zo alleen eten, dat is het niet. Daarom ga ik dit jaar op 14 februari valentijn eens niet alleen vieren.” Concreet gaat Rousseau op zoek naar één tot drie personen die met hem willen tafelen op Valentijnsdag.

Rousseau betaalt

Geïnteresseerden moeten hun motivatie sturen naar ‘[email protected]’. “Of je nu alleen bent of of je een vriendengroep bent, maakt niet uit. Laat mij gewoon weten waarom ik met jullie Valentijnsdag moet vieren.” Zijn boodschap wordt afgesloten met de boodschap dat hij zal reserveren én zal betalen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “Wordt u de valentijnsdate van Conner Rousseau?”

  1. Als je een date zoekt? Sorry. Nee, Maar een goed gezellig gesprek is altyd welcome natuurlijk. Een hint Terassess du zoute. Ben er vanmiddag nog geweest op sollicitatie. Je zal het wel kennen . Grtz

  2. Voor ons hoef je niet te betalen. Wij zijn een 6tal senioren uit het Antwerpse en verblijven momenteel in de Barkentijn Nieuwpoort. Graag zullen we je begroeten en mogen we ook een foto met jou . Groetjes van fans uit Hoboken. Rita Fossum. 😘

  3. Werner, heb je er al eens aan gedacht dat hij misschien wel een partner heeft maar dat hij daar niet mee naar buiten kan komen omdat dat zijn politieke carrière wel eens zou kunnen schaden? En misschien wil die “partner” ook niet zo graag op die manier in de belangstelling staan?

Plaats een reactie

Delen