George-Louis Bouchez (MR) krijgt een lading bloem over zich heen. Facebook Gilets Jaunes Namur

George-Louis Bouchez (MR) krijgt een lading bloem over zich heen. Facebook Gilets Jaunes Namur

Uncategorized

Georges-Louis Bouchez wordt op kilo bloem getrakteerd door ‘Gele Hesjes’ [VIDEO]

Van de redactie

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez is zondagmiddag in Namen bij aankomst op een brunch van zijn partij het slachtoffer geworden van een actie van ‘Gele Hesjes’ die hem met bloem bestrooiden.

De actievoerders waren naar de partijbijeenkomst op de place Saint-Aubain om die te verstoren. Bouchez wilde met hen het gesprek aangaan, maar ze fulmineerden tegen het kapitalisme en de MR. Eén van de demonstranten trakteerde Bouchez dan maar op een kilo bloem, zo blijkt uit een filmpje op de Facebook-pagina van ‘Gilets jaunes Namur’. 

https://fb.watch/bAzoJW9kmU/

Beter zuinig zijn met bloem

Bouchez bleef omgeven door politie rustig bij het incident. “Als dat jullie beeld is van democratie, bravo! Indien jullie echt van honger omkomen, zouden jullie beter zuinig zijn met de bloem”, aldus de MR-voorzitter, die er nog op wees dat hij van bescheiden afkomst is. 

In een mededeling klaagden de actievoerders de ongelijkheid en de privileges van de bourgeoisie aan. “Terwijl sommigen naar een brunch gaan, vragen wij ons af hoe we de aan het eind van de maand de eindjes aan elkaar kunnen knopen”, luidde het. 

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen