Foto's Shutterstock en Twitter.

Franse presidentskandidaat Eric Zemmour. Foto's Shutterstock en Twitter.

Uncategorized

In beeld: Zemmour-aanhangers aangevallen door Antifa

Van de redactie

Op sociale media duiken beelden op van fysieke en verbale aanvallen op Zemmour-aanhangers. Deze zouden plaatsgevonden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een uur nadat de bijeenkomst van de Franse presidentskandidaat zou zijn afgelopen in Metz.

Vertegenwoordigers van de Zemmour-beweging, alsmede een echtpaar, werden gisterenavond met geweld aangevallen door twee verschillende groepen.

Op één van de video’s die op Twitter circuleert is te zien hoe Stanislas Rigault, voorzitter van Génération Zemmour, en Dénis Cieslik, woordvoerder van Reconquête, bij het roken van een sigaretje lastig worden gevallen door een vooralsnog niet-geïdentificeerde groep. Het filmpje eindigt pas wanneer de jonge politici het station van Metz betreden onder beledigingen van diezelfde groep.

(Lees verder onder tweet.)

Koppel wordt minutenlang achtervolgd

In een andere video, net naast het station vindt er een gelijkaardig tafereel plaats. Een groepje van tien met onder andere uitgesproken Antifa-leden achtervolgt een koppel dat de bijeenkomst van de Franse presidentskandidaat verlaat. Voornamelijk de man in kwestie krijgt het hard te verduren met enkele karatetrappen in zijn onderrug.

In het videofragment dreigen de mannen het koppel “hun moeders te verkrachten”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




12 gedachten over “In beeld: Zemmour-aanhangers aangevallen door Antifa”

  1. links kan haar gelijk maar halen door terroristische acties,zie de fgtb en het abvv hier bij ons,het zijn crapuleuze instanties door de linkse politieke partijen gesteund,maar we mogen dit niet zeggen

Plaats een reactie

Delen