Foto: Google Maps

Uncategorized

In beeld: Explosie in Nederland maakt huis met de grond gelijk

Carl Deconinck

In het Nederlandse Oldenzaal deed zich gisteren een grote ontploffing voor bij het installeren van een laadpaal voor elektrische auto’s. Er vielen geen doden.

Een monteur werkte aan het aansluiten van een elektronische laadpaal, die zou dienen om elektrische of plug-in hybride wagens op te laden. Daarbij raakte hij een gasleiding, met een gigantische ontploffing tot gevolg. Er waren drie personen in het huis, en wonderbaarlijk genoeg overleefden ze het allemaal. Ook de monteur houdt er slechts lichte verwondingen aan over. De materiële schade is echter groot. Het huis is volledig vernield.

De ontploffing werd vastgelegd bij een buur. Een beveiligingscamera stond naar de kant van dat huis gericht en nam alles op. Die beelden werden nu vrijgegeven.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

3 gedachten over “In beeld: Explosie in Nederland maakt huis met de grond gelijk”

  1. “En dan beweren dat elektrisch rijden voordelig zou zijn”
    Een technieker heeft een GASpijp doorboort. Hier worden toch echt artikels geschreven voor een DD
    (debiele doelgroep)

  2. Er waren, monteur inbegrepen, vijf mensen in huis: vader, moeder, zoon, dochter. De zoon en monteur konden naar buiten rennen, de moeder en dochter waren al buiten. De zoon werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht, de vader, die van onder het puin gehaald moest worden ook. Waarschijnlijk een minimaal vonkje bij het installeren van die links-groene laadpalen, en… daaaaar gaaaaat uw huis!

Plaats een reactie

Delen