“Grootste staking sinds decennia” legt Duitsland plat

Bron: Twitter

Binnenland politiek

N-VA-voorzitter De Wever: “Feitelijke segregatie in plaatsen als Molenbeek valt niet te negeren”

Anton Schelfaut

Bart De Wever heeft via Twitter gereageerd op het interview van Conner Rousseau met Humo. Daarin verklaarde de Vooruit-voorzitter onder meer dat hij zich “niet in België voelt” als hij door Molenbeek rijdt. “De feitelijke segregatie in plaatsen als Molenbeek valt simpelweg niet te negeren”, aldus De Wever.

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau kwam dinsdag onder vuur te liggen wegens enkele opvallende uitspraken in een interview met Humo. Onder meer partijgenoot Jef Van Damme, die tevens viceburgemeester is van Molenbeek, noemde de opmerking over de Brusselse gemeente “zeer misplaatst”. “Hij kan volgende keer uitstappen als hij hier doorrijdt”, klonk het fel.

Toch lijkt niet iedereen het oneens te zijn met de uitspraak van Rousseau. Zo wijst N-VA-voorzitter Bart De Wever erop dat “de feitelijke segregatie in plaatsen als Molenbeek simpelweg niet te negeren valt”. “De postmoderne verontwaardiging die telkens op die evidente analyse volgt, staat haaks op de realiteit”, hekelt hij. “Typerend voor de ideologische verdwazing van de intellectuele elite.”

https://redactie.palnws.be/2022/04/als-ik-door-molenbeek-rijd-voel-ik-me-niet-in-belgie-conner-rousseau-onder-vuur-na-humo-interview/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

14 gedachten over “N-VA-voorzitter De Wever: “Feitelijke segregatie in plaatsen als Molenbeek valt niet te negeren””

  1. Rousseau heeft alleen “eindelijk” gezegd wat elke Vlaming al heel lang weet .Het spijtige voor hem is zijn PS-wapenbroeders hun bestaan en hegemonie in Brussel hierop gebouwd is .Dus veel hulp moet Conner vanuit deze hoek niet verwachten denk ik. Wat de PS wel vergeet is dat één of andere dag een Islamitische partij hun roer zal overnemen . de PS is enkel hun springplank .Kijk maar wat Kir in Sint Joost Ten Node presteerde! Hij is nu uit de PS gezet..wat kan het hem deren…

  2. Eventjes meesurfen op de echte realiteit om hopelijk wat stemmen van VB terug te winnen, Bart? Waar is sterke (zwakke) Jan nu opeens als hij 6j na de massamoorden het eens ging opkuisen in Molenbekistan? Beloond met het postje “minister-president” en na ook dit weer verknoeid te hebben, naarstig op zoek naar een postje…senaat, ceo post/nationale bank…, provincie, grondwettelijk hof, misschien zelfs EU? Bijna een miljoen Vlamingen hebben geloofd in de “kracht van de verandering” en wat kregen ze? Erger dan hetgeen ervoor… waar de zorgkas nog 25€ was, waar de digitale meter niet verplicht was, waar de woonbonus bestond, waar er nog 90km/u mocht gereden worden op provinciewegen, waar oldtimers nog mochten rijden, waar geen verplichting was vanaf 2028 elektrisch te rijden, waar de boeren nog mochten bemesten, …kortom waar het goed en normaal leven was.

  3. En dat die “elite” die zich ook nog intellectueel noemt, het zo moeilijk heeft deze in het oog springende realiteit te onderkennen verergert alleen maar de zaak. Vandamme, die toch wel beter zou moeten weten, zou beter op zijn woorden letten. Hij maakt zich met dergelijke uitlatingen belachelijk en erg kortzichtig. Een ‘verkozene’ van het volk (???) Onwaardig.

  4. In 1972 hadden wij een kantoor in de Gheudestraat,van daar reed ik door de chausse de mons naar de ring zonder problemen in een aangename volkse sfeer,over 15 jaar heb ik dat nog eens gedaan en ik kwam thuis met de daver op het lijf,ik vroeg mij af,wat is er geworden van Molenbeek? W Imbrechts Middelkerke.

  5. Prachtig gezegd….Typerend voor de ideologische verdwazing van de intellectuele elite er moest natuurlijk bij gestaan hebben de blauwe groene en rode intellectuele elite.

  6. Molenbeek is het resultaat van het “opengrenzenbeleid” dat de Wetstraat sinds de jaren zestig van vorige eeuw voert. De politieke partij die zich verzette vanwege het gevaar op segregatie en desastreuze gevolgen voor de inheemse (autochtone) bevolking was het toenmalige Vlaams Blok bij haar ontstaan na de splitsing van de Volksunie. Het leidde tot de geboorte van een pervers cordon sanitaire.
    Een Brusselse burgemeester probeerde de tsunami met vreemdelingen te stoppen door ze niet langer in te schrijven in zijn gemeente (Schaarbeek). Ook hij werd verketterd door asiel- en immigratiepartijen van linkse en liberale signatuur en uiteraard door de onvermijdelijke Tsjeven (CVP/CD&V). Blijkbaar is de immigratie- en asiel business een lucratieve handel waarbij de politiek ook profijt uithaalt.

  7. Objectief-correct constateren en dito rapporteren zonder enigerlei onterechte politiek-correcte schroom zint kennelijk nestbevuilende Oikofobie adepten niet. Zij doen maar, muilkorven kunnen ze ons echter niet, daarvoor is de massaal opgekropte terechte woede TE groot en “het bloed kruipt waar het niet gaan kan” ! Zoals zal blijken uit ons onbarmhartig electoraal vonnis van 2024 en de tabula rasa seismografische politieke shock die deze omwenteling zal veroorzaken. Niks of niemand kan de voorspelbare Rechtse vloedgolf stoppen, ook het PoCo-Loge Repressieapparaat niet want “electorale wraak is zoet !”

Plaats een reactie

Delen