Bewoner riskeert celstraf na messteken aan inbrekende 'urbexer'

Illustratie: Shutterstock

Uncategorized

Twitter maakt schorsing Wilders ongedaan en biedt excuses aan

Belga Press Agency

Twitter heeft de schorsing van het account van de Nederlandse politicus Geert Wilders ongedaan gemaakt. Het platform heeft de leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV) laten weten dat hij geen grenzen heeft overschreden en dat het een fout heeft gemaakt. Het bedrijf biedt ook excuses aan. Dat blijkt uit een screenshot dat Wilders zelf heeft gedeeld.

“Ik ben er weer!”, tweette Wilders dinsdagnamiddag. Niet veel eerder had hij nog laten weten dat hij in beroep was gegaan tegen zijn schorsing en niets had gehoord. Hij vond dat het beoordelingsproces nodeloos lang had geduurd, maar heeft uiteindelijk dus wel gelijk gekregen. Wilders’ vorige tweet dateert van 20 april.

Wilders kon dus een zestal dagen niet bij zijn account vanwege een tweet over de premier van Pakistan. Daarin had de PVV-leider het onder andere over de vele doodsbedreigingen die hij krijgt van moslims in Pakistan.

“Ons ondersteuningsteam heeft uw account onderzocht en het lijkt erop dat we een fout hebben gemaakt”, staat in het bericht van Twitter dat de politicus deelt. “We hebben vastgesteld dat er geen sprake is van een overtreden en hebben uw account volledig hersteld.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

3 gedachten over “Twitter maakt schorsing Wilders ongedaan en biedt excuses aan”

  1. Zou het te maken hebben met dat Elon baas zal worden? Trump en Wilders geviseerd…Poetin en de ayatollahs vrij toegelaten…twitter is een verziekt politiek bastion en hopelijk gaat Elon Musk er met de grove borstel eens goed door!

Plaats een reactie

Delen