Verspreking Joe Biden zorgt voor rooie oortjes

Photonews

Uncategorized

Verspreking Joe Biden zorgt voor rooie oortjes

Carl Deconinck

Amerikaans president Joe Biden heeft nog maar eens enkele uitschuivers gemaakt bij een van zijn speeches. Deze keer begon hij zelfs over prostitutie.

Joe Biden sprak voor het Witte Huis over een strengere aanpak van wapens. Hoewel wapenbezit een grondwettelijk verworven recht is in de Verenigde Staten, blijven de Democraten daar zwaar tegen. Ze hebben liever niet dat burgers die zich aan de wet houden wapens bezitten. Daarom hebben ze nu het concept “ghost guns” bedacht. Dat zijn zelfgemaakte wapens. Daar bestaat helemaal geen verbod op, maar de linkse Amerikaanse regering wil dat nu wegreguleren. Nochtans is het niet aan de regering maar aan het Congres om wetten te maken.

Biden klaagde aan dat de wapenindustrie de enige sector was die vrij zou zijn van vervolging. Maar dat zei hij wel op een erg vreemde manier: “Stel je een scenario voor waarbij de tabaksindustrie immuun was voor prostitutie om vervolgd te worden.”

Biden sprak verder ook nog over het Bureau voor Alcohol, Tabak en Vuurwapens (ATF), maar verwarde die met de AFT (Amerikaanse Federatie voor Leraars). Federaal geautoriseerde wapenhandelaren noemde hij dan weer “handelaren des doods.

Het is opvallend hoe vaak Biden niet uit zijn woorden raakt en vreemde dingen zegt. Enkele dagen geleden, bij de voorstelling van Ketanji Brown Jackson als rechter bij het Hooggerechtshof, begon hij ook te raaskalden. Net zoals dat enkele dagen daarvoor eveneens het geval was.

Ook in het buitenland pikt men de vreemde speeches van Joe Biden op. In Saudi Arabië maakt men er zelfs al sketches over.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

2 gedachten over “Verspreking Joe Biden zorgt voor rooie oortjes”

  1. Hij zat waarschijnlijk met zijn zoon Hunter in zijn hoofd die prostituees best aardig vindt of met Hillary nu dat blijkt dat het verhaaltje van Trump over de urinerende prostituees op het bed waarin Obama had geslapen fake was!

Plaats een reactie

Delen