- Séance plénière du Parlement bruxellois : vote d'une motion de confiance au Gouvernement Vervoort - Plenaire vergadering van het Brussels Parlement: stemming van een motie van vertrouwen aan Regering Vervoort * Dominiek Lootens (Vlaams Belang) 20/9/2016 pict. by Bert Van Den Broucke © Photo News

Binnenland politiek

“Links wil doen geloven dat dit een extreemrechts standpunt is”

Pieter Van Berkel

Heibel bij debat over onverdoofd slachten in Brussel De hoorzittingen over onverdoofd slachten gingen woensdag eindelijk, na lang wachten, van start in de Commissie Leefmilieu van het Brussels Parlement. Er was meteen heibel: oppositiepartij MR denkt dat de linkse Franstalige meerderheidspartijen het voorstel willen delegitimeren door het te associëren met het Vlaams Belang. Hoewel in ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen