Picture regarding the Belga article "Genk legt eerste regenboogzebrapad in Limburg aan", distributed today, in GENK. BEST QUALITY AVAILABLE - BELGA PHOTO JORIS VLIEGEN

Exclusief voor abonnees

Pride-editie

Pieter Van Berkel

Het was u misschien nog niet opgevallen, maar wij herinneren u er graag aan: de afgelopen week was het ‘Pride Week’. Wat begon als een emancipatiebeweging van de homo- en lesboseksuele medemens werd de laatste jaren steeds meer beïnvloed door deugpronkerij, genderideologie en andere woke ideeën. Op 17 mei vond IDAHOT (de Internationale Dag tegen ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen