(Photonews)

(Photonews)

Binnenland politiek

Slechts 9.300 personen vulden grote burgerbevraging intussen in

Pieter Van Berkel

De Belgische bevolking liep de eerste week na de lancering van de groots opgezette burgerbevraging over de toekomst van België nog geen storm voor het project. Zo wisten slechts 9.300 personen - of zo'n 0,1 procent van de volwassen Belgen - de bevraging intussen in te vullen. Een land voor de toekomst, de groots opgezette ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen