GHENT, BELGIUM - MARCH 26: Mathias De Clercq is a Belgian liberal politician for Open Vld. He is mayor of the city of Ghent and a former member of the Flemish Parliament. On March 26, 2021 in Ghent, Belgium - 26/03/2021 (photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photonews

Exclusief voor abonnees

Gent verhoogt de belastingen

Mathildis

De jongste ‘besparingsmaatregel’ van het Gentse stadsbestuur bewijst dat de ploeg van Mathias De Clercq niet wakker ligt van de koopkracht van de Gentenaars. Bovenop de stijgende prijzen voor voedsel en de recordprijzen voor energie zullen Gentenaars met een eigendom ook meer belastingen moeten betalen. Sinds 2019 zijn alle mogelijke (lokale) belastingen, boetes en retributies ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Voor het nieuws uit Gent en omstreken kan u terecht bij Mathildis. Zij geeft haar eigen kijk op alles wat gebeurde, gebeurt en staat te gebeuren met de stroppendragers.

Delen