Vlaamse regering bereikt stikstofakkoord: geen gelijke behandeling industrie en landbouw, extern salderen mogelijk

Vlaamse regering bereikt stikstofakkoord: geen gelijke behandeling industrie en landbouw, extern salderen mogelijk. Photonews

Uncategorized

Hillary Clinton verdedigt feestende Finse premier: “Blijf dansen”

Simon Segers

De Amerikaanse politica Hillary Clinton (Democraten) heeft het op Twitter opgenomen voor de Finse premier Sanna Marin. Deze laatste kreeg recent kritiek nadat er beelden lekten waarop te zien is hoe zij zingt en danst op een privéfeest.

Clinton was voorafgaand aan haar presidentskandidatuur ook minister van Buitenlandse Zaken tijdens de eerste termijn van president Obama. Als argument dat feesten in een informele setting ook voor hooggeplaatste functionarissen een normaal gebeuren is, plaatste ze een foto op Twitter. Hierop is te zien hoe Clinton danst in een nachtclub in de Colombiaanse stad Cartagena.

Achterstevoren op hoge hakken

“Zoals Ann Richards zei: Ginger Rogers deed alles wat Fred Astaire deed. Ze deed het alleen achterstevoren en op hoge hakken. (…) Blijf dansen, Sanna Marin”, schreef Clinton. Marin reageerde met dankbaarheid voor de steunbetuiging.

De Finse premier liet kort na de circulatie van de beelden ook een negatieve drugtest afnemen omwille van toenemende druk. Volgens sommigen werd er door omstaanders immers melding gemaakt van cocaïne . Tijdens de coronapandemie was Marin ook al gaan feesten ondanks zich bewust te zijn dat ze een hoogrisicocontact had gehad.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2022/08/video-opnieuw-kritiek-op-feestende-finse-premier-na-gelekte-dansvideo/
https://redactie.palnws.be/2022/08/finse-premier-heeft-drugstest-afgelegd-na-ophef-over-video/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

7 gedachten over “Hillary Clinton verdedigt feestende Finse premier: “Blijf dansen””

  1. Dat de Finse premier blij is met Hillary’s reactie is duidelijk, ze komt immers uit een links woke-nest en Hillary zou zichzelf in diskrediet brengen mocht ze een ander standpunt innemen. Boris Johnson’s feestjes waren wel andere koek, want rechts. Iets is of goed, of slecht, niet ‘naargelang’.

  2. Wat was er verkeerd aan het feit dat die meid, als premier, eens uit de bol ging? Tenminste veel eerlijker dan onze premier die voor 4000€ per uur een Italiaanse pornoster probeert in zijn bed te krijgen.

Plaats een reactie

Delen