Nate Diaz jaagt dopingcontroleur weg terwijl hij weed rookt

screenshot instagram nate diaz

Uncategorized

Nate Diaz jaagt dopingcontroleur weg terwijl hij wiet rookt

Carl Deconinck

De Amerikaanse UFC-veteraan Nate Diaz heeft na lang wachten – en aandringen – eindelijk zijn afscheidsgevecht gekregen. Diaz maakt volgens velen weinig kans en is dus nu in volle voorbereiding voor het gevecht. Een dopingcontrole hierbij liep redelijk in het honderd.

Zijn volgers konden alles volgen op de socialenetwerksite Instagram. Een dopingcontroleur van de USADA kwam op bezoek bij Diaz thuis om zijn urine te testen. Maar Diaz kon geen urinestaal leveren. Daar reageerde hij weinig tactvol op, zoals op Instagramlive te zien was. “Die man wil m’n huis niet verlaten omdat ik hem niet genoeg pis gaf.”

Naar eigen zeggen moest Diaz “liters produceren“, maar lukte dat niet. Opvallend was dat terwijl de controleur in de woonkamer van Diaz zat te wachten, de vechter gewoon een joint zat te roken naast hem en dat op het wereldwijde web uitzond. De controleur, door Diaz DK genoemd, probeert uit beeld te blijven, maar zonder veel succes. Het roken van marihuana is legaal in Californië sinds 2018.

Diaz moet het op 11 september opnemen tegen de opkomende Khamzat Chimaev in Las Vegas. Het is het afscheidsgevecht van de 37-jarige UFC vechter tegen de rijzende ster van Tsjetsjeense afkomst. Chimaev is torenhoog favoriet. Op sociale media scoort Diaz echter met zijn filmpje.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

Plaats een reactie

Delen