SPORT 04/04/2010 / WIELRENNEN / CYCLISME / CYCLING / RONDE VAN VLAANDEREN / TOUR DE FLANDRES / TOUR OF FLANDERS / SFEER / ATMOSPHERE / FANS / PUBLIEK / SUPPORTERS / MUUR VAN GERAARDSBERGEN / MUR DE GRAMMONT

Exclusief voor abonnees

Waar is nog ruimte voor vervlaamsing van de sport?

Geert Goubert

Wereldkampioenschap atletiek, Ronde van Frankrijk voor dames en heren, Europees kampioenschap voetbal voor dames, basketbal voor dames, volleybal voor dames... Televisie en pers waren in min of meerdere mate alomtegenwoordig. De Ronde van Frankrijk kreeg weer een grote mediabelangstelling waarbij de prestaties van ‘Woet’ Van Aert bij de oudere wielerliefhebber deden denken aan de tijden ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Delen