Glory Collusion 4 voegt nieuwe namen toe aan het programma

promo Glory

Uncategorized

Glory – Collision 4 voegt nieuwe namen toe aan het programma

Carl Deconinck

Op acht oktober vindt Glory Collision 4 plaats, met als hoofdkamp de wedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem, het derde treffen tussen beide heren dat steeds vuurwerk oplevert. Maar er staan ook andere wedstrijden gepland. Organisator Glory maakte nu bekend dat er drie nieuwe gevechten bijkomen.

De kampioen bij de vedergewichten, Petchpanomrung, vecht voor het eerst sinds 2020 bij Glory om zijn titel te verdedigen tegen Abraham Vidales. Het wordt de 3e keer dat de zeer ervaren Thai -die meer dan 200 wedstrijden vocht in zijn carrière- zijn titel verdedigt. Vidales komt uit Mexico en won 4 van zijn 5 eerste gevechten bij Glory.

Bij de middengewichten zal  Serkan Ozcaglayan vechten tegen Cesar Almeida. De laatste werkt deze zaterdag eerst nog een kamp af in Brazilië. Ozcaglayan vocht al 2 keer voor Glory en trok telkens aan het langste eind. Het laatste bijkomende gevecht is tussen de Nederlander Levi Rigters en Tariq Osaro, bij de zwaargewichten.

Glory Collision 4 zal doorgaan in de Gelredome in Arnhem, Nederland. Badr Hari vs Alistair Overeem is de hoofdkamp, maar in totaal staan er nu titelwedstrijden in 4 verschillende gewichtsklassen gepland.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

Plaats een reactie

Delen