Woke_Kunst gemaakt door artifiële intelligentie

Cultuuroorlog

Woke van de week – Ook al seksistisch: artificiële intelligentie

Pieter Van Berkel

Aan het lange lijstje van dingen die seksistisch zijn (mannen, de arbeidsmarkt, de politiek, de Katholieke Kerk, mannen, klassieke boeken, kunst en films, rapmuziek, de Vlaming, mannen, de openbare ruimte, speelgoedcatalogussen, computerspelletjes, mannen, de sportwereld, het openbaar vervoer, mannen) kan men sinds enkele jaren iets nieuws toevoegen: artificiële intelligentie (AI). Het afgelopen jaar kende een ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen