Federaal Parlementslid Theo Francken (N-VA). Photo News

Federaal Parlementslid Theo Francken (N-VA). Photo News

PAL CAST

PAL CAST. Theo Francken (N-VA) over één jaar oorlog: “Oekraïne kan zeker winnen”

Simon Segers

Kamerlid voor N-VA Theo Francken leidt de Belgische delegatie van het NAVO-parlement. Dat hield deze week z’n jaarlijkse bijeenkomst in Brussel. Hoofdredacteur van ’t Pallieterke Pieter Van Berkel sprak met Francken naar aanleiding van die bijeenkomst en de oorlog in Oekraïne die vandaag 1 jaar geleden begonnen is. Waar staan we één jaar na het begin van de oorlog? Hoe zit het met de westerse steun? En kan Oekraïne winnen? Het volledige gesprek is te beluisteren via palcast.be of in uw favoriete podcastapp.

Beluister hieronder de podcast met Theo Francken, surf naar palcast.be of zoek naar ‘PAL CAST’ op Spotify en Apple Music

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

3 gedachten over “PAL CAST. Theo Francken (N-VA) over één jaar oorlog: “Oekraïne kan zeker winnen””

  1. Met de Oekraïners als slachtoffers!
    Voor “de natie” offert Zelensky zijn landgenoten op. Bovendien lijkt het verschil tussen de Russische dictatuur en de Oekraïnse democratie flinterdun te zijn.

  2. Wat een domme domme reactie! Jongens. Denk aub twee keer na voor dat je zoiets dwaas schrijft.
    Jij behoort tot het soort Vlaams nationalisten waarmee ik nooit wil vereenzelvigd worden. Met dit soort uitspraken maak je het links wel héél makkelijk om Vlaams nationalisten te demoniseren.

  3. Ik informeer mij, luister naar anderen en vorm dan mijn mening. Moest ik naar links luisteren, dan is enkel woke aanvaardbaar, dus dat argument werpt voor mij geen gewicht in de schaal. Verder leer ik niets uit uw reactie dan dat u mij dom vindt wat uw goed recht is.

Plaats een reactie

Delen