Agentschap van de Schuld berispt regering voor ontspoorde begroting: “Europese veroordeling zit eraan te komen”

Eerste minister De Croo. Photonews

Uncategorized

Een regering die er niet in slaagt een drugs- en zuipfuif op een militair domein stop te zetten

Van de redactie

Een regering die er niet in slaagt om een drugs- en zuipfuif op een oud militair domein stop te zetten, laat staan te voorkomen. Een minister van Overheidsbedrijven die de controle over een sjoemelend staatsbedrijf heeft verloren. En een eerste minister die door de PS, de grootste coalitiepartner, openlijk wordt vernederd. Vivaldi is zich op een goed jaar van de verkiezingen naar het einde aan het slepen.

Het stof van het ontslag van de woke staatssecretaris voor Gelijke Kansen Sarah Schlitz (Ecolo) was nog niet gaan liggen of de regering-De Croo kwam in een volgende storm terecht. Zo blijkt dat bpost via allerlei constructies overbetaald werd voor een hele reeks overheidsopdrachten. Dit op aansporing van de ondertussen vertrokken CEO Dirk Tirez. Bevoegd minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) reageerde in interviews verontwaardigd en beloofde schoon schip te maken. Alleen vergat ze blijkbaar dat ze de CEO zelf had aangesteld en al meer dan twee jaar voogdijminister is en niet optrad.

Lees hieronder verder:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




12 gedachten over “Een regering die er niet in slaagt een drugs- en zuipfuif op een militair domein stop te zetten”

  1. Destijds hadden ze echter wel manschappen genoeg ( inclusief Nederlandse en Duitse militairen ) om één militair te zoeken die, volgens de staatsmedia, een gevaar betekende voor de maatschappij wegen rechtse ideeën. Menig Afrikaans land is jaloers op deze meest succesvolle falende Staat genaamd België.

  2. Niemand, met een beetje morele code, kan deze Vivaldi regering steunen. Aan de andere kant, zijn die Vivaldi debielen en die “drugs- en zuipfuiven” het resultaat van de Vlaamse mentaliteit van “poepen, zuipen, feesten, vreten, de koers, het voetbal, soaps, het reilen en zeilen van BV’s en pensenkermissen”.

  3. En niet te vergeten een MINIster zoals Q waar men de rechters beter kan vervangen om hun absurde uitspraken (altijd TEGEN DE SLACHTOFFERS) om deze te vervangen door fruitautomaten zoals in de casino’s, veel goedkoper en veel efficiënter. En de procureurs mag men ook buiten gooien, 90% van de verkrachtingen worden geseponeerd en wat hebben deze ravers verkeerd gedaan? Iemand verkracht of vermoord?

  4. Mensen flitsen aan 32km/u in een bebouwde kom, mensen doodschieten omdat ze niet meer geloven in justitie en het “Belgische beleid”, het leger inzetten om een eenzaat die wat wapens gepikt had in het leger te helpen “zelfmoorden” met verschillende kogels en dan een onafhankelijke autopsie weigeren…maar een illegale fuif oogluikend toestaan, kopschoppers op stranden en recreatiedomeinen los laten lopen, groepsverkrachters als straf een opstel laten schrijven…Q, justitie en vivaldi zijn goed bezig anarchie te scheppen en dan maar klagen over “extremisme”. Je zou meer dan walgen van politici en justitie (zoals het nu gepolitiseerd is).

  5. Ik deel met u deze mening , ieder disciplinair gedrag wordt weggezet als zijnde – niet meer van deze tijd , Hitlers , extremisme , racistisch enz.. uitgerekend die ravers -wokers – groenen of extremistisch links (is een pot voor mij) zijn diegene die elke week gingen brossen voor een beter milieu, in Brussel , of die zich vastkleven aan eigendommen , zoals schilderijen en straten , die anders denkend met geweld aanvallen en dit alles onder het goedkeurend oog van pers en media , dit is een vorm van Linkse dictatuur , het zal en wordt door onze strot geramd
    Ik vrees dat men op termijn terug zal gaan naar Revolutie

  6. Het is al lang dat ik dit wou zeggen: zonder een nazi te zijn, wat zou Europa er hebben uitgezien als Duitsland de 2de WO had gewonnen ! Ik ben zeker dat er geen woke of idiote pro anders zijn religie was ontstaan, een Afrikaan nog steeds zonder probleem een neger werd genoemd (wat volgens mij geen belediging is) een man en een vrouw gewoon een man en een vrouw was geweest, klimaatidioten zouden worden “behandeld” Krim veroveraars zouden worden op hun plaats gezet enz. Arm Vlaanderen, en bij uitbreiding arme Westerse wereld. Waar zijn de mannen met ballen aan hun lijf ? Zeker niet bij politici !

Plaats een reactie

Delen