PAL CAST. Chris Janssens (VB): "Als de parlementsleden van Groen niet herverkozen worden, kunnen ze nog altijd solliciteren op het kabinet-Demir"

Bron: Photonews/Belga

PAL CAST

PAL CAST. Chris Janssens (VB): “Als de parlementsleden van Groen niet herverkozen worden, kunnen ze nog altijd solliciteren op het kabinet-Demir”

Stijn Derudder

Niet werkgeversorganisatie Voka, maar Natuurpunt is tegenwoordig de werkgever van N-VA. Althans, dat leidt Vlaams Belang-fractieleider Chris Janssens af uit wat hij het “antilandbouwbeleid” van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) noemt.

Hoewel Janssens op Vlaams niveau stevig oppositie voert tegen het beleid van Demir, reikt hij haar toch de hand om in Genk, de thuisstad van beide politici, het cordon sanitaire te doorbreken. Janssens pendelt al sinds 2009 tussen Genk en Brussel. Onze journalist Anton Schelfaut sprak met hem in het Vlaams Parlement vlak na het pensioenschandaal.

Beluister hieronder de podcast, surf naar palcast.be of zoek naar ‘PAL CAST’ op Spotify en Apple Music.

Lees hieronder het interview met Chris Janssens:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

1 gedachte over “PAL CAST. Chris Janssens (VB): “Als de parlementsleden van Groen niet herverkozen worden, kunnen ze nog altijd solliciteren op het kabinet-Demir””

  1. Kanko heeft het al bevestigd, BDW en NVA hebben evenzo met Vooruit, ook al een voorakkoord met groen, al is het maar om de coalition of losers aan te vullen om toch maar aan 50% te geraken in 2024. Wel erbij nemen dat er nog steeds 12Mia aan transferts worden doorgesluisd naar Wallonië en Brussel van 2024 tot 2029, dixit de asielkeffer van BDW op de RTBF aan Special Forces Bouchez.

Plaats een reactie

Delen