De Moor: “Met Europees migratiepact zou aantal asielzoekers in België twee derde lager liggen”

Nicole de Moor. Photonews

Uncategorized

PAL CAST. Gerolf Annemans (VB): “Alle instellingen waar Franstaligen de hoofdtoon zetten, zijn failliet”

Stijn Derudder

Europees Parlementslid Gerolf Annemans (Vlaams Belang) is ervan overtuigd dat er een nieuw momentum rond Vlaamse onafhankelijkheid zit aan te komen. Hij oordeelt dat de toestand van “alle beleidsniveaus waar de Franstaligen aan de knoppen zitten” zo precair is dat er een brede, Vlaamse grondstroom aangesproken kan worden die voor verandering wil gaan. Hij hoopt ervoor te zorgen dat dat momentum niet opnieuw verloren gaat, zoals in het verleden al enkele keren gebeurde. ‘Momentum’ is dan ook de titel van zijn derde, afsluitende boek in de reeks ‘De ordelijke opdeling van België’. Het volledige gesprek tussen journalist Wannes Neukermans en Gerolf Annemans is te beluisteren via palcast.be of in uw favoriete podcastapp.

Lees hieronder het volledige interview:
https://palnws.be/2023/04/interview-gerolf-annemans-over-vlaamse-onafhankelijkheid-vroeger-ging-het-over-jose-happart-en-bhv-nu-gaat-het-over-de-financiele-catastrofe-van-belgie/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Stijn Derudder (°1980, Gent) is getrouwd, vader van 3 kinderen en is hoofdredacteur van 't Pallieterke

2 gedachten over “PAL CAST. Gerolf Annemans (VB): “Alle instellingen waar Franstaligen de hoofdtoon zetten, zijn failliet””

  1. Wie stemt voor N-VA bevestigt de geldstroom naar Wallonië. Wie stemt voor VB riskeert van een kale reis terug te komen wat betreft een eventuele deelname aan de federale of zelfs Vlaamse regering. Misschien is de beste oplossing dan toch op VB te stemmen in de hoop dat ze genegeerd worden door het cordon. België zal zo binnen enkele jaren financieel tegen de muur rijden en onder Europese curatele komen. Gedaan met de varkenstrog waar onze politieke partijen zich aan volvreten.

  2. Daarom is “België barst !” de enige uitweg uit de tricolore patstelling om zo pogen te voorkomen dat we samen met de Derde Wereld hangmatten over de taalgrens de riool naar het tricolore bankroet zouden ingezogen worden.

Plaats een reactie

Delen