Good Move, belastingen en veiligheid doen ondernemers overwegen om uit Brussel te verhuizen

Brusselse ondernemers overwegen een verhuis. Shutterstock

Binnenland politiek

Moeder van betogers tegen burgemeester Teheran opgepakt in Iran | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


29/06/2023 – 07:30

Vandaag stemt de Kamer van Volksvertegenwoordigers over het ontslag van minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib (MR). Ook vandaag blijkt dat een moeder van twee Iraniërs die in Brussel protesteerden tegen de burgemeester van Teheran, opgepakt, ondervraagd en geïntimideerd werd in Iran. “De veiligheidsagenten eisten dat ze ons zou opdragen te stoppen met de protesten”, vertelde een van de Iraniërs bij HLN. “Vinden Ecolo, Groen, PS en Vooruit de ‘stabiliteit van de regering’ (lees: hun postjes en kabinetten) echt belangrijker dan fundamentele mensenrechten?”, vraagt Sander Loones (N-VA) op Twitter. Hij roept op tot het ontslag van de minister.


Vorige PAL Tweets:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “Moeder van betogers tegen burgemeester Teheran opgepakt in Iran | PAL Tweets”

  1. Dus werd de Iraanse gestapo ook uitgenodigd in Brussel door de MR minister van Buitenlandse Zaken Lahbib Hadja om politieke vluchtelingen, die hier asiel kregen, te filmen (sic).

Plaats een reactie

Delen