Rekeningen Nigel Farage gesloten vanwege politieke uitspraken, Van Langenhove: “Hem overkomt hetzelfde als mij en andere activisten”

Nigel Farage en Dries Van Langenhove. Shutterstock en Photonews

Binnenland politiek

Moet er in Brussel met ‘schurkenstaten’ onderhandeld worden? “Internationaal karakter brengt verantwoordelijkheid met zich mee”

Wannes Neukermans

Los van de politieke verantwoordelijkheid die Pascal Smet, Hadja Lahbib en Alexander De Croo al dan niet dragen, was een opmerking die Smet tijdens een parlementair debat maakte interessant om te onderzoeken: Willen we dat Brussel een internationale diplomatieke hoofdstad is? Moeten ook schurken, of leiders van schurkenstaten, in Brussel kunnen komen onderhandelen met het ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen