Populaire militaire blog: "België voert absolute shitshow op" | PAL Tweets

Alexander De Croo. Photo News

Uncategorized

Populaire militaire blog: “België voert absolute shitshow op” | PAL Tweets

Anton Schelfaut

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


19/06/2023 – 08:53

Populaire militaire blog: “België voert absolute shitshow op”

De populaire militaire blog Oryx heeft op Twitter stevige kritiek geuit op de beperkte Belgische wapenleveringen aan Oekraïne. “Of het nu gaat om het steunen van Oekraïne of het versterken van de eigen strijdkrachten: België voert een absolute shitshow op”, klinkt het vernietigend. Dat staatssecretaris voor Wetenschapsbeleid Thomas Dermine (PS) 100 miljoen euro die bestemd was voor militair onderzoek heeft doorgesluisd naar het Europees Ruimteagentschap (ESA) om een Waal in de ruimte te krijgen, zet kwaad bloed bij Oryx. “Een astronaut? Serieus? Vind je dat een verantwoordelijke Defensie-uitgave op een moment dat België het enige NAVO-lid is zonder luchtverdedigingssysteem? Je bent aan het vrijbuiten. Verhoog je inspanningen of vertrek (uit de NAVO, red.).”

Vorige PAL Tweets:
https://palnws.be/2023/06/pvda-fractieleider-kan-of-wil-niet-kiezen-tussen-poetin-en-zelensky-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

4 gedachten over “Populaire militaire blog: “België voert absolute shitshow op” | PAL Tweets”

  1. Het is de natte droom van Belgische socialisten om veroverd te worden door een communistisch Rusland. De PR van de PS is hetzelfde als China of Rusland, ze gebruiken noodgedwongen kapitalisme en doen zich voor als democraten, maar het zijn allemaal communisten en wanneer puntje bij paaltje komt, zijn het internationale socialisten die een Europese communistische dictatuur willen bekomen, vrij van Christenen, vrij van Vlaams belangers en vrij van alle andere politieke partijen.

  2. Wie financiert de oorlogspropaganda van de blog Oryx? Laat mij eens raden: de CIA. De Oekraïense regering heeft meer wapens dan verstand. Oorlog stoppen en onderhandelen is de boodschap. Nie wieder Totalen krieg.

Plaats een reactie

Delen