Uncategorized

Van Grieken krijgt vuistslag in gezicht van Brusselse agent | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


13/06/2023 – 11:45

Van Grieken krijgt vuistslag in gezicht van Brusselse agent

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft dinsdagochtend een vuistslag in het gezicht gekregen van een Brusselse agent. Enkele Vlaams Belangers wilden een betoging van de zorgsector in Brussel steunen, maar dat was niet naar de zin van de Brusselse politie. Die verhinderde de delegatie van Vlaams Belang hardhandig om deel te nemen. Ook Kamerlid Ellen Samyn (Vlaams Belang) kreeg een kniestoot toen ze op de grond lag.


Vorige PAL Tweet

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




20 gedachten over “Van Grieken krijgt vuistslag in gezicht van Brusselse agent | PAL Tweets”

  1. Als de andere partijen, in de eerste plaats NVA, dit zomaar laten passeren verliezen ze elke geloofwaardigheid. En het VB moet klacht indienen, geen appeasement, geen begrip voor dat klootzakje in uniform. Deze politie-agent heeft zich van tegenstander vergist en zal men moeten doen boeten.

  2. De politie zijn toch een stel achterlijke zolen e. De voorzitter van de grootste Vlaamse partij een vuistslag in z’n gezicht verkopen. Maar sterker nog, op de beelden is te zien dat hij een overhead vuistslag geeft over zijn collega heen, aan iemand die geen bedreiging is voor zijn collega. Stelletje onnozele agressieve ambtenaren. Shifkloppende sukkels met extra lange tenen. Vandaag was een mijlpaal van een dieptepunt in het verhaal van België. Die politie agent heeft eigenhandig ervoor gezorgd dat Vlaams Belang de grootste wordt. Ik kan ni wachten tot 2024.

  3. bruine en zwarten hebben alle rechten,blanken alle plichten.Nu op foto is die man te herkennen en daar BXL de hoofdstad van Vlaanderen is moet het Vlaamse gerecht die zaak overnemen.1op2 kiest al NVA-VB,nog efkens.

  4. Alweer eens bewezen dat Tom Van Grieken een top politicus is, hij komt persoonlijk de straat op voor de mensen. Klacht indienen bij het comite p (de enige instelling in dit land die zulks een comite heeft, dat wil al wat zeggen) is nutteloos, het zijn zelf de grootste ambetantenaren en dat is logisch ook, hun vorige baas heeft daar nog veel in de pap te brokken en dat is nu in Antwerpen procureur generaal patrick vandenbruwaene (een blauwe (Gliberaal) van de vrijmetselaars van het grootoosten en dat is een echte Vlaams Belang hater en saboteur van de rechtsgang als het over Vlaams Belangers gaat.

  5. Capitaleren op die handel! Hoofdcommissaris Brussel moet aftreden. Alle politici buiten het cordon sanitaire moeten vanaf nu eerst zich distantiëren van het geweld waartoe ze de afgelopen 45 jaar opgeroepen hebben, want er gaan gewonden vallen .

  6. Wat een uitleg, 20 brave en ONGEWAPEDE Vlaams Belangers zouden zogenaamd een bedreiging vormen maar de grootste bedreiging was het Vlaams Belang logo. En dan staan daar zeker 20 GEWAPENDE agenten enkel rond de Vlaams Belang delegatie, het beste bewijs dat dit opgezet spel was maar wat nog erger is is dat de van afkomst marokkaanse agent vanachter zijn collega een slag verkoopt dus hij stond zelf niet in de vuurlinie. Dat is racisme maar helaas, ambetantenaren van justitie en politie gaan steeds vrij uit ondanks het nihilistische comite p(rusters).

  7. Zo ver zijn we gekomen, Conner gaat de boel wat oppoken/zaken verdraaien/
    hatelijke berichten sturen terwijl hij in een beerput gevallen is en er onwelriekende dampen rond zijn hoofd opstijgen. De kranten krijgen ‘van hogerhand’ de opdracht om Van Grieken de schuld te geven terwijl ze oorverdovend stil zijn over ‘het geval’ Conner. Kan het nog erger worden??

  8. De socialistische overheid beschouwt het Vlaams Belang en haar sympathisanten als outlaws. Een deel van de Brusselse flikken kicken op illegaal en blindelings geweld (niet alleen tegen Vlamingen) zijn achterlijke primaire flikken met psychopatische trekken. Iemand zou aan de socialistische Brusselse burgemeester, Close, moeten aan het verstand brengen dat administratief hoofd van de politie niet dezelfde functie is als Gestapo-Führer. Brussel is het onwaardig de hoofdstad van België en Vlaanderen te zijn. Misschien moet Tommeke eens (laten)onderzoeken waarom de overheid: burgemeester, gerecht en het Vast Comite P; de perceptie geven het illegale gebruik van geweld door de blauwe tunieken blijven tolereren?

  9. Waar is diezelfde politie als er rellen zijn met “jongeren”? Wat als de achteraan bruine bruidsjonker van BDW zo slaag zou krijgen? En wat krijgt de klopagent in de plaats: een dikke promotie en misschien nog een lintje voor moedig gedrag van Filip, de best betaalde “Belg” van dit kunstmatige land? Gelukkig waren het niet de beroerde flikken die YV, of zelfs op bevel van een bepaalde minister ook JC, gewoon zonder reden hebben afgeknald of “gezelfmoord”, want ook dit potje blijft dicht, net als dat van de bende van Nijvel en El Kouakibi. Dit toont eens te meer hoe diep deze politiestaat door de politiek is geïnfiltreerd als je ziet op welke wijze gewone mensen die opkomen voor een deel van de (autochtone) bevolking, in elkaar worden geramd door mensen die zouden moeten instaan voor de veiligheid van onze mensen. Helaas gaat de term “onze mensen” in Brussel enkel op voor allochtonen, de autochtonen hebben enkel nog het recht om de facturen te betalen. De flik in kwestie zal, moest er al iets van komen, verdedigd worden door…een stel advocaten van de reuzegommers (om de privacy te beschermen!) en aangezien TVG nog leeft zal dit “vrijspraak” worden. Dit is politie en justitie anno 2023 in Belgistan.

  10. Grappig hoe de regimepers, met Isolde Van den Einde als boegbeeld, er als de kippen bij is om VB terug in de verdomhoek te duwen. Dat bijna alle andere regeringspartijen er bij waren is voor haar nauwelijks het vermelden waard! Deze reactie zal uiteraard niet gepubliceerd worden in HLN, maar gelukkig zijn er ook andere kranten die WEL de reacties van voor- EN tegenstanders van hun ideologie durven publiceren.

  11. Als in Rusland de politie een politicus of vreedzame betogers molesteert spreken de liberalen in België over schending van de mensenrechten. Wanneer dezelfde feiten zich voordoen in Belgistan blijf het muisstil bij de liberalen en de woke partijen. Terloops, individuele politieterreur in Brussel haalt regelmatig de pers. De woke overheid, administratief en gerechtelijk, ziet niets, hoort niets en zwijgy. Integere politiemensen binnen het korps distantiëren zich van onderhavig machtsmibruik en hooliganisme. Conclusie: de politieke wereld (particratie), woke en niet-woke, pleegt schuldig verzuim. Quid de politiehooligans? Zij voelen zich ongenaakbaar, net als de Brusselse jongeren (sic). Dit laatste woketaal voor allochtone baldadige jongeren woonachtig in Brussel regio. Tot slot tip voor Tom Van Grieken: klacht met burgerlijke partijstelling bij de onderzoeksrechter. Zeker doen!

  12. Politiemensen met vermeende sympathieën voor het Vlaams Belang worden in Brussel uitgerangeerd. Vergeet niet dat de politie in Brussel schatplichtig is aan de politiek, dwz in de meeste gevallen aan de uiterst linkse PS en Ecolo.
    Lees er maar de Franstalige pers eens over na. Vlaams Belang is voor hen niet democratisch en staat gelijk met nazi. Dat leugenachtig beeld wordt dag na dag verspreid via alle mogelijke kanalen. Het Vlaams Belang met alle middelen bestrijden is dus een heldendaad. Zoals het in een totalitaire staat betaamt mag dit op elk mogelijke manier gebeuren.
    Dit beleid moet hard aangepakt worden en een of meerdere klachten indienen, is dus een absolute ‘must’.

  13. De publieke opinie associeert dikwijls geweld en onveiligheid met politiek woke laxisme. Maar ook de politieke rechterzijde gaat niet vrijuit. Voorbeeld: Wie is er voorzitter van de commissie justitie? Juist, Kristien Van Vaerenbergh (N-VA) en de voorzitter van de commissie van Binnenlandse Zaken, Veiligheid, Migratie en Bestuurszaken? Juist, Ortwin De poortere (Vlaams Belang). Ondervoorzitters: Caroline Taquin (MR) en Koen Metsu (N-VA). Allemaal verkozenen van rechtse signatuur. Waarop wachten zij om hun stem te laten horen? Zwijgen staat gelijk met schuldig verzuim plegen. Hoeveel rechtvaardigen telt de Wetstraat nog? Of zijn ze allen gemuilkorfd door de particratie? Als de vrijheid van opinie niet geldt voor individuele kamerleden, vertegenwoordigen ze niet langer het volk/kiezer maar de totalitaire partijvoozitters. Deze politieke kaste is verantwoordelijk voor de verloedering van de democratie in België en haar regio’s.

  14. Het is een stad waarvan de inwoners zeggen aan de Vlamingen:”u bent hier niet welgekomen, keer terug naar uw dorp”. Arrogante en tezelfdertijd duidelijke taal. Wanneer Vlaamse politici vasthouden aan die racistische stad als hoofdstad, dan schort er toch iets met hun IQ. Of is het gebrek aan zelfrespect en of zelfvertrouwen? Vlaamse autonomie moet imperatief beginnen met het kiezen van een Vlaamse hoofdstad alwaar de Vlamingen gewaardeerd worden en hun taal de voertaal is. Respect voor de Walen die een Waalse stad, als hoofdstad verkozen. Zij zetten tenminste hun Waalse identiteit in de praktijk. Chapeau. Vlaamse politici zijn noch vis noch vlees.

  15. Inderdaad Antigoon, dat ze maar een hek zetten rond Bruxelles, de bedrijven zoeken vervolgens wel andere oorden op die minder fileleed, bureaucratie en criminaliteit met zich meebrengen. Vasthouden aan Brussel is vasthouden aan een blok aan het been.

Plaats een reactie

Delen