Bouchez kritisch voor woke Sneeuwwitje: "Dat de wokisten hun eigen verhalen maken" | PAL Tweets

Rachel Zelger en Georges-Louis Bouchez. Shutterstock en Photo News

Cultuuroorlog

Bouchez kritisch voor woke Sneeuwwitje: “Dat de wokisten hun eigen verhalen maken” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


28/07/2023 – 10:08

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez heeft op Twitter kritiek geuit op Rachel Zelger, de Colombiaans-Amerikaanse actrice die Sneeuwwitje speelt in de heruitgave van de gelijknamige film door Disney. De actrice vertelde in een kort video-interview met het Amerikaanse tijdschrift ‘Variety’ dat Sneeuwwitje “niet gered zal worden door de prins en niet zal dromen over ware liefde”. “Het is niet langer 1937”, voegde ze daaraan toe. Bouchez is niet opgezet met die uitspraken. “Onuitstaanbare en stomme woke wereld”, hekelt hij op Twitter. “Dat de wokisten hun eigen verhalen maken in plaats van de populaire te verpesten.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




12 gedachten over “Bouchez kritisch voor woke Sneeuwwitje: “Dat de wokisten hun eigen verhalen maken” | PAL Tweets”

  1. Sneeuwwitje is het verhaal van een blanke cultuur, waarin blanke mensen hun normen en waarden in weerspiegelden. Het goede tegen het kwade, het gif tegenover een spontane liefde die zich uitte in een kus. Dit moet niet gerecupereerd worden door weirdo’s van links, noch door negers. Even terzijde in dit debat. Feeën zijn exclusief eigendom van een blanke cultuur. Feeën zijn blank, hebben een punthoed en hebben een toverstaf. Ik heb nog nooit gehoord van zwarte feeën in de Afrikaanse cultuur. Culturele abdicatie, dat is wat we tegenwoordig meempaken.

  2. “Blank zijn is niet politiek-correct, “wit” zijn. wel maarrrrrrrrrr we zijn noch albino noch sneeuwman (“sneeuwpop” = hollandisme !) want wij zijn BLANK en er fier op ter dankbare (h)erkenning ean onze Blanke (Voor)ouders ! Want ; “Ik ben blank en daar ben ik fier op en dankbaar voor !

  3. Da’s juist! Als hij meent wat hij zegt toch te minste !Maar met politici weet je nooit !Hjj zei veel dingen over Vivaldi maar Vivaldi droppen zat er toch niet in …Als hij zo standvastig is in zijn standpunten had hij al lang de daad bij het woord moeten voeren hij is ten slotte niet de dweil van de Wetstraat deze taak is onze Alex toegewezen!

  4. In de zwarte cultuur spreken ze over medicijnmannen maskers bosgeesten tovenaars enz…wij gaan hun medicijnmannen toch ook niet kapen..(spaar ons daar van) .Dus dit alles is Afrikaanse cultuur en laat dat zo maar laat ons onze cultuur…

Plaats een reactie

Delen