Duitse vrouw sleept klimaatactivisten aan haren van de weg | PAL Tweets

Schermafbeelding. Twitter

Uncategorized

Duitse vrouw sleept klimaatactivisten bij haren van de weg | PAL Tweets

Anton Schelfaut

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


18/07/2023 – 11:30

Een Duitse vrouw heeft enkele klimaatactivisten die het verkeer wilden verstoren bij hun haren van de weg gesleept. Het is onduidelijk waar en wanneer de beelden precies werden gemaakt. Op sociale media kan de actie van de vrouw op heel wat bijval rekenen.

https://twitter.com/coopsimms/status/1680258101293854721

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

19 gedachten over “Duitse vrouw sleept klimaatactivisten bij haren van de weg | PAL Tweets”

  1. ik persoonlijk zou mij niet kunnen bedwingen , want bij mij kruipen ze niet terug recht om nogmaals hun gangetje te gaan , -bij mijn optreden zouden ze 2 x nadenken , alvorens ze dit nog eens zouden proberen te doen , er zijn andere middelen , om uw idiologe uit te voeren , zonder daarvoor de werkende mensen te moeten pesten

  2. Werken? Waarschijnlijk worden zij hier voor betaald. OA. Bill Gates en Jeff Bezos sponsoren die activisten via bepaalde ngo’s, die ook lobbyen in het Europees parlement.

  3. Wanneer de overheid ons niet meer beschermt, rest er geen andere optie meer dan het heft in eigen handen te nemen. Meer en meer stellen we het falen vast van de overheid om bescherming te bieden. Reden? Individuele rechten van de mens, die de maatschappij in een precaire toestand brengen. Hoog tijd dat we die individuele rechten gaan afwegen tegenover de rechten van de maatschappij, gemeenschap. Voor moslims is dat een retorische vraag.

  4. Smeer er nog wat meer snellijm op en laat ze vastzitten,verboden los te maken,neem gsm of en maak ze onderling ook nog eens vast aan mekaar,ze zien elkander toch zo graag,mimimuum 48 u niet aankomen,ze zullen niet meer herbeginnen,W Imbrechts,

Plaats een reactie

Delen