Macron uitgefloten tijdens militaire parade op Champs-Élysées | PAL Tweets

Emmanuel Macron. Shutterstock

Uncategorized

Macron uitgefloten tijdens militaire parade op Champs-Élysées | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


14/07/2023 – 15:00

President Emmanuel Macron is tijdens het traditionele militaire defilé ter gelegenheid van de Franse nationale feestdag op boegeroep en een fluitconcert onthaald. Dat gebeurde toen hij in een militair voertuig over de Champs-Elysées werd gereden. De mensenmassa trakteerde hem ook op spreekkoren waarin zijn ontslag werd geëist.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Macron uitgefloten tijdens militaire parade op Champs-Élysées | PAL Tweets”

  1. Ontslag Macron. In de grootmacht België met zijn zeven regeringen zijn we bescheidener en beperken we ons tot het ontslag te eisen van premier Alexander De Croo en minister-president Jan Jambon. Uit liefde voor de centen denken ze er niet aan.

  2. De Fransen zijn geen Lamme Goedzakken zoals de Vlamingen. Daar kom je niet ongestraft weg als je hen tegen de schenen schopt. Zouden de Vlamingen beter ook wat doen met hun “Vlaamse regering van Slappe Jan” die zich er niet voor schaamt onze fundamentele rechten tov de andere landsdelen gewoon naast zich neer te leggen. De bevoegdheden van deze regering zijn even rechtsgeldig als die van de federale en toch worden steeds naar de financiële slachtbank geleid. Onbegrijpelijk zo’n “dienaarshouding”.

Plaats een reactie

Delen