Thomas Dermine wenst volgers fijne nationale feestdag met foute vlag | PAL Tweets

Tomas Dermine. Photo News

Uncategorized

Thomas Dermine wenst volgers fijne nationale feestdag met foute vlag | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


21/07/2023 – 18:10

Staatssecretaris Thomas Dermine (PS) heeft zijn Twittervolgers een fijne nationale feestdag gewenst, maar deed dat met een foute Belgische vlag. De zwarte band hoort zich immers het dichtst bij de vlaggenstok te bevinden. Nadat verschillende volgers hem daar attent op hadden gemaakt, wees Dermine met een beschuldigende vinger naar zijn dochter. Die zou de vlag “met spoed” in elkaar hebben geknutseld.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




11 gedachten over “Thomas Dermine wenst volgers fijne nationale feestdag met foute vlag | PAL Tweets”

  1. Walen zijn geen Belgicisten. Zij zijn de Francofone bedelaars in een staat die de hunne niet is, maar die hen als een levend lijk op de benen houdt. Enkel de centen laat hen het Belgisch niveau accepteren. Zonder de centen geen België meer. Ze komen daar zelfs openlijk voor uit. Onze Vlaamse Politici houden die constructie in stand. En weet je wat, we kiezen steeds weer opnieuw voor deze Vlaamse Politici. De Vlaming is een masoschist.

  2. Dit toont eens te maar hoeveel ze in het zuiden van het land, van ons zo geliefd België houden. Enkel de transferts, het Vlaamse geld houdt hen in België. Als het geld opdroogt zullen de Walen nog sneller België splitsen dan de Vlamingen. Als minister dergelijke fout maken, als Belgicist…dat is geen toeval.

  3. Is dar wel zeker dat die vlag fout is? Ik dacht dat in de grondwet enkel de drie kleuren vastgrlegd werden, richting en volgorde is van geen belang zolang het maar niet de bierreclame verstoort

Plaats een reactie

Delen