Britse politie arresteert autistisch blank meisje voor "homofobe" opmerking | PAL Tweets

Illustratiebeeld. Shutterstock

Uncategorized

Britse politie arresteert blank, autistisch meisje voor “homofobe” opmerking | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


11/08/2023 – 09:34

Op sociale media circuleren beelden van de hardhandige arrestatie van een 16-jarig, blank, autistisch meisje door zeven agenten van de politie van West Yorkshire, een stedelijk graafschap in het Engelse Yorkshire. De aanleiding voor de arrestatie was een vermeend “homofoob misdrijf”, zo bevestigt de lokale politie in een persbericht. Het meisje zou zich hebben laten ontvallen dat een van de politieagenten leek op haar lesbische grootmoeder.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Britse politie arresteert blank, autistisch meisje voor “homofobe” opmerking | PAL Tweets”

  1. Bij ons even erg, ik zal evenzo vervolgd worden als misdadiger want op mijn strafblad staat nu reeds “blanke cis man van middelbare leeftijd, goed opgeleid, van middenklasse”…dus per definitie een racist en LGTBQABCDEF…stalker.

  2. Ik moet serieus nadenken hoe mijn frustratie en afgunst voor de huidige gang van zaken en vrijheden in de wereld uit te drukken want het is niet de eerste keer dat mijn commentaar wordt geweigerd. Dus probeer ik het zo ,💩

Plaats een reactie

Delen