Commissie van Wijzen wil lerarenberoep fors hervormen: 38 urenweek en toelage voor lesgevers in probleemscholen

Dirk Van Damme. Photonews

Uncategorized

Elon Musk reageert op beelden van aangevallen jongen in Zelzate: “Messed up” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


18/08/2023 – 14:20

X-baas Elon Musk reageert op de beelden van de jongeman in Zelzate die werd aangevallen door een groep jongeren met een niet-westerse achtergrond. “Messed up”, schreef hij bij een intussen verwijderde tweet die de beelden bevatte. Daarnaast reageerde hij ook met een uitroepteken op een andere tweet van Tom Van Grieken.


Lees hieronder: Waait anti-blank geweld over uit VS?

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




10 gedachten over “Elon Musk reageert op beelden van aangevallen jongen in Zelzate: “Messed up” | PAL Tweets”

  1. De beelden van de jongeman in Zelzate die werd aangevallen door een groep jongeren met een niet-westerse achtergrond doen inmiddels ook de ronde op de Chinese sociale media. Een Chinese vriend vroeg mij waarom wij niet massaal op straat komen om onze eigen cultuur te verdedigen.

  2. Het gaat om daders met een kleurtje die geen ouders hebben. Die zijn zoals steeds nergens te zien of te horen. En ook zoals steeds spreekt de regimemedia van ‘jongeren’.

  3. Spijt me, Jonathan, we zijn niet teveel met ons zelf bezig. We zijn geëvolueerd naar een alles controlerende staat zoals in China. Geen 5km rijden of je hebt een ANPR camera die je keuringsbewijs en verzekeringsbewijs checkt, 2km verder een traject controle of je toch maar geen 2km te snel rijdt (de veiligheid weet je wel), een drone boven je huis om te zien of je niets hebt weg gelaten op je omgevingsvergunning, terugvorderen van 1.36€ x 7dagen omdat je dochter in het jaar van kampje toch 13j is geworden en je het op je belastingbrief hebt verkeerd aangegeven, een gasboete omdat je je vuilbak voor 6u hebt buiten gezet omdat je vroeger was gaan werken, zelfs op de glascontainer staat een camera gericht om je nummerplaat te registreren en naziet of je gekleurd en wit glas gescheiden houdt. Als je denkt dat mensen die dan op straat zouden komen en demonstreren tegen allochtoon gespuis, niet vervolgd zullen worden voor racisme en extreem rechts denken, dan leef je op een andere planeet. Voor sommigen werd het teveel: die worden “gezelfmoord” zoals JC waarvan de familie zelfs geen toelating kreeg van diezelfde gepolitiseerde justitie op een onafhankelijke autopsie, of ronduit doodgeschoten wordt, zoals YV waarvan men dan een verhaaltje opmaakt dat hij 200 wapens zou hebben, de man was een simpele prepper die geen vlieg kwaad deed en enkel zijn mening ventileerde over vivaldi. Denk je echt dat de bevolking niet bezig is met opborrelen bij zoveel 2maten en 2gewichten door de overheid gemaximaliseerd de afgelopen jaren? Allochtoon gespuis mag recreatiecentra, stranden, openbaar vervoer, gemeentes gratuit terroriseren, maar leg het maar uit als werkende Vlaming dat je keringsbewijs verlopen is omdat je al 2x bent weggestuurd na 4u wachten aan een keuringscentrum en je geen verlof meer had. Het enige wat de Vlaming nog kan en mag doen is stemmen op de verkeerde partijen, waarvan nu al zeker is dat ze nooit zullen mogen deelnemen aan de macht, ze zouden immers hun allochtoon gespuis kunnen oppakken en vastzetten, of nog beter hun naar hun bananenrepublieken terug sturen, de “nieuwe Belgen, die naar hier kwamen om voor ons pensioen te werken”.

  4. steeds weer noemt de pers (vrt en vtm) De jongeren , dus ze veralgemenen , nochthans weten wij Vlamingen dat het altijd gaat over Migranten en vooral Moslims , ze mogen hier noch geboren zijn en van alle kansen en voordelen hebben kunnen genieten , doch zullen ze zich NOOIT aanpassen aan onze cultuur en levens wijze , en dit omdat reeds een generatie lang onze Linkse politiekers en pers wegkijken geruggesteund door de Woke en linkse rechters die hen straffeloos laat gaan (een opstelletje schrijven misschien) – zo geef je hen natuurlijk het gevoel van onaantastbaarheid

Plaats een reactie

Delen