Huis van Afgevaardigden opent impeachmentonderzoek naar Biden | PAL TWEETS

Biden zou volgens de Republikeinen zijn contacten misbruikt hebben om zijn zoon Hunter te helpen. Photonews

Binnenland politiek

Ecolo-voorzitter komt met taxi naar tv-uitzending over autoloze zondag | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


18/09/2023 – 14:00

Brussels PS-parlementslid Marc-Jean Ghyssels neemt Ecolo-voorzitter Rajae Maouane onder vuur. In een televisie-uitzending over de autoloze zondag moest zij toegeven dat ze met de taxi naar de studio was gekomen, omdat ze anders 45 minuten had moeten fietsen. “Twee maten, twee gewichten”, aldus Ghyssels.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/magnette-stond-versteld-van-uitnodiging-van-grieken-voor-feest-waals-gewest-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Ecolo-voorzitter komt met taxi naar tv-uitzending over autoloze zondag | PAL X”

  1. Hypocriet zoals we ze kennen, de groenen vervuilers, door hun onkunde hebben we nu al 15% meer CO2 in de lucht geduwd door de sluiting van d ekerncentrales en verleden jaar hadden we al een boete van 34 miljoen € aan europa moeten betalen, knettergek zijn die misbaksels, dat ze eerst eens naar school gaan om een beetje verstand te kweken.

  2. Ze hebben er nochtans zelf voor gezorgd, het is hun kiesvee… Maar ach, als de eerste Moslimpartij opstaat is er Vlaams een grondige verkaveling van het partijlandschap. Links allen onder de kiesdrempel, en rechts net dat tikkeltje groter richting de 56%.
    Waarom NVA en VB niet onder de radar helpen tot oprichting ervan is mij een raadsel?

  3. Waarom verwondert mij dat niet? De groenen hebben al decennia het vingertje klaar om de burger terecht te wijzen voor zaken waar ze zelf ronduit hun botten aan vegen. Zo was er destijds ook Mieke Vogels, die altijd met de fiets naar het parlement kwam, met een Volvo die achter de hoek stond waar de camera’s niet mochten filmen. Een automerk waar ze nog reclame voor maakte ook en er zich riant voor liet betalen. Maar de gewone burger moet en zal met de fiets rijden, groene politici zullen wel de wagen nemen ook al is het maar voor een paar km, als er tenminste geen pers in de buurt is. Huichelaars!

  4. Rajae Maouane : kennen we die niet ? Is dat niet die moslima die slogans en racistische oorlogszuchtige propaganda van Hamas op de Ecolo-website had gezet ? Of was dat nog een andere ? (Vl.uitdrukking : “zijn allemaal gelijk s.vliegen voor mij, sla ze toch door elkaar”)

Plaats een reactie

Delen